Rasev GulUmut pampers premium care aldim 1nomre boyuk geldi 0ini tapa bilmedim deye sora yess baby firmasinindi çoxda razi qaldim 19günlük olduq 1paket isledib qutarmisam 2cisini almisam
Rasev GulUmut kecen hefdenin 3cu gunu getdim ele 200gram artmisdi gorek menim prensesim hacan kokelib etli budlu olacaq😁😁😍
masisi Serii benim eşime ara sıra işyerinden prima bez dağıtıyorlar bende stoklamıştım ama 1 numara hiç yok , 1 paket 1 numara alıp çantaya koysak yeterli gelir mi bilemedim
Serii masisi alın tabi bide bebeğin kilosu 3500 den fazla olanlar direk 2 numarayla başlıyor ona göre de karar verebilirsiniz ❤️
YagizAsyaMom Serii 1 numara prima care aldım 108 li olması lazım 1 kutu yetiyor diyorsun almayayım dimi o zaman 150 tane de 2 numara aldım ilave olarak alırım yine 😊
Serii YagizAsyaMom aynen canım duruma göre bakarsın zaten ihtiyacın olursa alıverirsin 🤗 ama yeter bence 🤗
Mvisss9 Serii mühendisin oğlu bu markayı hiç onaylamıyor hele yeni doğmuş bebeğin tenine dokundurmayın bile diyor ne kadar doğru bilemiyorum tabiki🙊
Miniklerimmm Mvisss9 baktım cnm şuan için primadan daha iyi gibi görünüyor hatta primanın kimyasalı çok yazmış kıyaslamıyor bile ama sleepy dende şikayet çok fiyatı düşük başlayıp talep görünce yükselmiş pamuk pamuk evin içine dökülüyormuş vs ne alıcaz peki biz😅