Alyatospik Benim oğlan bazen ard arda kaka yapar bazen 2-3 saat temiz kalır. Her emzirme sonrası kontrol ederim. Şuan 20 günlük, dün mesela 6 bez atmışım. 126 lı yenidoğan büyük paket almıştık, son 22 tane kaldı.
Bebekler çocuklar periyod sever onu söyleyeyim.Mesela bebeğimi her gece fix, 12 de emiyor 1 de bezini alıyorum ve kaka çiş oluyor. Sonra 3 gibi uyanıyor 2 memeyi emiyor çiş yapıyor. Tam doyduğundan sabah 6-7 gibi uyanıyor. Emiyor çiş kak gene. Bu böyle bez döngüsü 3-4 saatte bir, emmesi ne zaman isterse şeklinde devam ediyor.
1 numara bezini ilk taktığım zamanlarda bantlarını çapraz yapıyordum beli anca tutuyordu.Şimdi bantların arasında 3 parmak mesafe oluyor aldığı kilodan.
Bebeğimin son kontrolünde cuma günü 18 günlükken 4200 ölçtüler kilosunu. Ebeye arkadaşlarıma filan sordum 2 beden(3-6kg) mi 3 beden(5-9kg) mi alsam? Herkes 3 al zaten 5 kiloya ne kalmış bizde öyle yaptık filan dedi.
3 beden aldık, bir tanesini denedim valla çok güzel oldu.3 beden bezi şimdi çarpaz bantlı oluyor sızma akma vs olmadı. 1 numaralar bitince ondan devam etcez.