Serii Ben hamileyken çok kararsız kalmıştım bez konusunda markaya bişey diyemem ama yenidoğan bebek günde 8-10 bez harcıyor kızlar ben 1 numaradan 108li almıştım 10 günde bitti 2 numaraya geçtim ❣️ Bi de 1 numaradan 100den fazla almayın gerçekten dar oluyor bebeğiniz zayıf da olsa 🤗😘
imera_ferammm53 Serii sağolasın canısı bir paket almıştım bir tane daha alıyım mı diyordum iyi oldu boşa masraf yapmam teşekkürler 😊
YagizAsyaMom Serii 1 numara prima care aldım 108 li olması lazım 1 kutu yetiyor diyorsun almayayım dimi o zaman 150 tane de 2 numara aldım ilave olarak alırım yine 😊
Mvisss9 Serii mühendisin oğlu bu markayı hiç onaylamıyor hele yeni doğmuş bebeğin tenine dokundurmayın bile diyor ne kadar doğru bilemiyorum tabiki🙊
GulUmut Serii yuhhh 8-10 nedir yaaa 😀 cocuk durmadan isiyip siciyor mu ? 😁😁😁 tavsiye icin tesekkurler 😘
Serii EzelUnal18 valla benm oğlan 3300 doğdu 3200 e düştü düşün yani çok şişko değil ama dar geliyor lastik kısmı sıkıyor canm
Rasev GulUmut pampers premium care aldim 1nomre boyuk geldi 0ini tapa bilmedim deye sora yess baby firmasinindi çoxda razi qaldim 19günlük olduq 1paket isledib qutarmisam 2cisini almisam