Merhaba kızlar, 6+3 haftalık hamileyim bugün doktor 2 ayrı kese gördü birinde bebek var kalp atışı de var çok şükür ama öbüründe bir şey göremedik. Sizce o kesede de bebek oluşur mu başna böyle bir şey gelen var mı . Çok çok isterim onda da bebek oluşmasını bir bebeğimi kaybetmiştim çünkü (😔

1 hafta sonra gel demiştir doktor. İlk hamileliğimde 2 kese bir bebek 1 kalp atışı vardı ikiz dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gel bakalım gelişime dedi. tekrar gittik bu sefer iki kese 2 bebek ama tek kalp atışı vardı biri sağlıklı diğeri oluşmuş ama kalp atışı yoktu 1 hafta sonra tekrar gittik ve 2 ci bebek gelişmemiş kalp atışı yoktu ve gelişmiyordu zamanla kendi kaybolur dedi ve öyle oldu. Kızım şuan 6 yaşında. 2ci hamileliğim de ikiz tek yumurta oğullarım oldu

pamuk_29 benim görümcem in de öyle oldu iki kese görmüşler ama tek bebek varmış şimdi doğurdu doğurmak üzere ama hala tek bebek tekrar oluşmaz bence

Driia çok çok teşekkürler yani çok düşük ihtimal diyorsunuz🙈 Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ☺️

Seni üzmek istemem ama benimde o şekilde oldu ama diğerinde bebek oluştu ama kalp atışı olmadı şu an 11+2 oldum diğer kese daha görülüyor ama gelişimi yok kaybolur dedi doktorum

pamuk_29 amin. Yani bilemeyiz benimkinin 2ci kesede hiç yoktu ilk gittiğimizde sonradan oluşmuş ama kalp atışı yoktu o yüzden bilemeyiz yani Allah gönlüne göre versin

pamuk_29
            İnan bana o kadar önemli ki bir can bile olsa içinde büyüyüşünü görmek beni mutlu ediyor , rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kizlar benim doktorundan beta çok hızlı yükseldiği için ikiz dedi ama tek kese gördü ikinci kese sonra oluşabilir yada bu kesenin icinde 2 bebek görünebilir dedi ne kadar sonra oluşur acaba 2. Kese

Eyvahvaveyla aminnn , Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

pamuk_29
                Aynı şeyi yaşadım 1 hafta sonra diğer bebegin kalp atışını gördüm banada doktor öyle söylemişti kaybolabilir diye yani içini ferah tut ben oluşucağını düşünmüştüm çünkü yolk kesesini görmüştüm his çok şükür sende güzell düşün 1 hafta sonra belli olur

Ayce09 ne kadar sevindim bu yoruma bilemezsin , inşallah hepimizin hakkında hayırlısı tabi ki kendimi şartlamıyorum ama olursa nasıl sevinirim Allah biliyor , çok sağ olun ☺️

4 gün sonra