Merhaba kızlar, 6+3 haftalık hamileyim bugün doktor 2 ayrı kese gördü birinde bebek var kalp atışı de var çok şükür ama öbüründe bir şey göremedik. Sizce o kesede de bebek oluşur mu başna böyle bir şey gelen var mı . Çok çok isterim onda da bebek oluşmasını bir bebeğimi kaybetmiştim çünkü (😔
İki ayrı kese tek bebek
1 hafta sonra gel demiştir doktor. İlk hamileliğimde 2 kese bir bebek 1 kalp atışı vardı ikiz dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gel bakalım gelişime dedi. tekrar gittik bu sefer iki kese 2 bebek ama tek kalp atışı vardı biri sağlıklı diğeri oluşmuş ama kalp atışı yoktu 1 hafta sonra tekrar gittik ve 2 ci bebek gelişmemiş kalp atışı yoktu ve gelişmiyordu zamanla kendi kaybolur dedi ve öyle oldu. Kızım şuan 6 yaşında. 2ci hamileliğim de ikiz tek yumurta oğullarım oldu
Seni üzmek istemem ama benimde o şekilde oldu ama diğerinde bebek oluştu ama kalp atışı olmadı şu an 11+2 oldum diğer kese daha görülüyor ama gelişimi yok kaybolur dedi doktorum
Eyvahvaveyla olsun en azından bir tanesinin kalp atışını duyduk buna şükür zaten sürpriz oldu ☺️🙈
pamuk_29
İnan bana o kadar önemli ki bir can bile olsa içinde büyüyüşünü görmek beni mutlu ediyor , rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Kizlar benim doktorundan beta çok hızlı yükseldiği için ikiz dedi ama tek kese gördü ikinci kese sonra oluşabilir yada bu kesenin icinde 2 bebek görünebilir dedi ne kadar sonra oluşur acaba 2. Kese
Eyvahvaveyla aminnn , Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
SERAP161 merhaba 5 haftalik iken beta degeriniz kaçtı şimdi benim 12bin kusur ama daha keseyi goremedik