Driia çok çok teşekkürler yani çok düşük ihtimal diyorsunuz🙈 Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ☺️

Seni üzmek istemem ama benimde o şekilde oldu ama diğerinde bebek oluştu ama kalp atışı olmadı şu an 11+2 oldum diğer kese daha görülüyor ama gelişimi yok kaybolur dedi doktorum

pamuk_29 amin. Yani bilemeyiz benimkinin 2ci kesede hiç yoktu ilk gittiğimizde sonradan oluşmuş ama kalp atışı yoktu o yüzden bilemeyiz yani Allah gönlüne göre versin

pamuk_29
      İnan bana o kadar önemli ki bir can bile olsa içinde büyüyüşünü görmek beni mutlu ediyor , rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kizlar benim doktorundan beta çok hızlı yükseldiği için ikiz dedi ama tek kese gördü ikinci kese sonra oluşabilir yada bu kesenin icinde 2 bebek görünebilir dedi ne kadar sonra oluşur acaba 2. Kese

Eyvahvaveyla aminnn , Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

pamuk_29
          Aynı şeyi yaşadım 1 hafta sonra diğer bebegin kalp atışını gördüm banada doktor öyle söylemişti kaybolabilir diye yani içini ferah tut ben oluşucağını düşünmüştüm çünkü yolk kesesini görmüştüm his çok şükür sende güzell düşün 1 hafta sonra belli olur

Ayce09 ne kadar sevindim bu yoruma bilemezsin , inşallah hepimizin hakkında hayırlısı tabi ki kendimi şartlamıyorum ama olursa nasıl sevinirim Allah biliyor , çok sağ olun ☺️

4 gün sonra