gneak durum bendede aynı 🤮 24+2 toplam 7 kilo aldım şimdiye kadar

Merveftm benim de şekere 2 hafta sonra bakılacak. Ben de şeker çıkmasından korkuyorum. Aynen benim de birden aldım kiloyu. Bayramda çok şeker,çikolata,tatlı tükettim. Umarım onların etkisidir daha da almayayım istiyorum.

gneak İnsallah cikmaz kuzum. Gerçi cikarsada diyetisyene yönlendiriyorlar yarın ben başlıyorum diyete bakalım 2 ay var bugün son olarak herşeyi yedim😂

Merveftm inşallah 🙏🏻 umarım sizin için de süreç çok güzel geçer.

Tugraseda yani ideal kilonun en üst sınırlarındaydım ☹️

rumeyshaan yürüyüş yapıyorum sadece 🤷‍♀️ doktorum onun haricinde normal hepsi geçecek dedi

gneak 25+5 im 4 kilo almıştım geçen haftaya kadar bu sabah bir baktım 6 almışım bayram bana yaramış 😂 ben kiloyu hiç takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun da ilkinde 20 kilo almıştım toplamda bebeğim hep 2 hafta önden gitti 38 de doğmasına rağmen kilosu iyiydi bunda kilo almadım aslında çok da güzel besleniyorum ama bebek 1 hafta geriden geliyor doktor sürekli protein ye demir sağlayacak şeyler ye diyor inanın benim kadar tavuk et balık yiyen yoktur her hafta 3 ünü döndürüyorum sırasıyla süt yumurta da öyle daha ne yapayım ineği mi ısırayım

gneak 25 haftalıpım 5 kilo almışım bol bol yiyorum valla doğurunca veririz bacım🤭😊😊