gneak Az önce tartıya çıktım şu an 23. Haftalık hamileyim. 10 kilo almış gibi gözüküyorum. Aslında ilk 3 ay hiç kilo almamıştım. Ama aşırı iştahım açıldı ve 10 kilo aldığımı görünce moralim bozuldu. Sizler kaç kilo aldınız?
rumeyshaan gneak su an 23 haftaligim 8 kilo almisim hamile kalmadan onceki yedigim kadar yiyiyorum asiri odem tuttu vucudum
Merveftm gneak kuzum bende 5.5 Aya kadar 3.5 almıştım 20 gün sonra hop 10 oldu ben sok😂 şuan 7. Aydayiz durdu kilo alimim gram gram alıyorum sadece. Aşırı şeker tüketiminden oldu sanirim benimki üstüne bide gebelik şekeri çıktı. Şuan birşey yesem hemen yürüyorum 1 saat ekstra riskim yok benim çok şükür o yüzden cardio veya pilates yapıyorum haftada 3 4 kere öyle dengeleyebiliyorum
gneak Merveftm benim de şekere 2 hafta sonra bakılacak. Ben de şeker çıkmasından korkuyorum. Aynen benim de birden aldım kiloyu. Bayramda çok şeker,çikolata,tatlı tükettim. Umarım onların etkisidir daha da almayayım istiyorum.
Merveftm gneak İnsallah cikmaz kuzum. Gerçi cikarsada diyetisyene yönlendiriyorlar yarın ben başlıyorum diyete bakalım 2 ay var bugün son olarak herşeyi yedim😂