LeylaP Ha_sanLe_yla-33 18+5 teyim ama hala tekme mi kramp mi giriyo tam anlayamiyorum ne zaman ve nasil hissedicem acaba 🤔
Canimucizem mrvsrcn 16.haftadayim aşırı aşırı merak içindeyim bir an önce hissetmek istiyorum ya sağlıkla inşallah 🤍
tazegebe58 mrvsrcn sağlıkla kucağımıza alalım inşallah gözümüzün önünden hiç ayrılmayacaklar o zamann bu zamanların tadı da ayrı oluyor demek ki 👼🏻
Pnrpnr_ 07melike 19. Haftada hissettim. Şimdi 20+1 oldu bebeğim 💖 ama çok hissetmiyorum şimdi sürekli uyuyor sanırım 😂
Sla8995 07melike ben çok dinliyordum kendimi acaba atacak mi ne hissedeceğim diye 16. Hafta da hissettim pıt pıt diye 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
TomrisHanim 07melike ben neden hissedemiyorum 19+6 haftalığız ikn gebelik herkes erkenden hissetmiş bende mi sıkıntı var yoksa kalp atışını hissediyorum ama bebeğin hareketini değil
Sibelcym TomrisHanim bizde 19+4 haftalığız bende hissetmiyorum ilk gebeligim. Kipirdiyor da ben mi anlamıyorum diyorum bazenn
bsraa16 07melike 14 haftadan beri ne zaman çikolata yiyip sol tarafa yatsam sanki damar atıyor gibi hissediyorum karnımda
Sibelcym 19+4 üz bugün ben hâlâ hissetmedim ya ilk gebeliğim kilomda var o yüzden mi bilmiyorum. Yada ben anlayamıyorum 😊
TomrisHanim Sibelcym ilk gebelik olup da 17 hafta da hissetmişler çok kötü hissettim nasıl hissedemiyorum bebeğimi bilmiyorum