Gulhanim11 Happymomleyla ben de aynı haftada böyle hissetdim. Ama emin değildim 🥺şimdi aynı durumu yaşamış birini görünce emin oldum bebeğimmiş 😍ama o günden bu yana heç hissetmedim
Happymomleyla Gulhanim11 hissedersiniz merak etmeyin ben çok erken hissettim 13 haftada falan kalp atışı gibi sonra tekme sonrada işte karından hissediş çok farklı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻☺️
mislinabulut 15.haftadayız arada bir kalp atışı gibi pıt pıt birşeyler hissediyorum ama güçlü tekmeyi heyecanla bekliyorum 😍
Alimenur 07melike 15de toplandığını hissettim 16+4de ilk tekmemi yedim şuan 31+4üz kısçemle coşturuyoruz
boymomyz 07melike 17 de pıt diye çok hafif bişey hissetmiştim 2 gün sonrası eşim elini koyduğunda hissetti ☺️
Sehriban__ boymomyz 07melike ben 16 da pıt pıt bişiler hissetmeye başladım şimdi 18 e girmek üzereyim içinde balık kayması diyorlar ya onu hissediyorum ama daha fazla hissettmwk istiyor insan
Sehriban__ mrvsrcn hahah onu bende düşündüm ama çok pahalı telefona takılan falan var 😂😂 araştırdım bide 😂
boymomyz Sehriban__ Bende çok heyecanlanıyordum canım 🥰 Smdi de heyecanlıyım tabi bi iki kez vurunca tepki veriyor uyanıyor iyi olduğunu anlıyorum içim rahat ediyor ☺️ Daha neler hissedeceksin çok güzel bi duyguymuş inşallah sağ sağlimde kucağımıza alırız 🤲
Sitarednmz 07melike 12 haftada ilk hareketini hissettim ilk bebeğimde 16 da hissetmiştim sanırım farkediyor