Havvagks 07melike 18+1 olduk 1 haftadır biseyler oluyor sanki içerde ama çözemiyorum ilk gebelik bide neyin ne olduğunun farkında değilim daha ama galiba hafif hafif bebek hareketleri diye düşünüyorum 😂😂
Tayyibe42 07melike ben ilk pıt pıt olarak hissettim 15. Haftada. 17+5 de baya bi tekme hissettim ama belirli zamanlarda oluyor mesela uzanirken yada otururken. Daha sonra fazlalaşir bebek buyudukce 😊
Hasrett_ 18+6 da seğirme gibi bir his oluşmuştu. 19. Hafta içerisinde daha net hissedilebilir şekilde tekmeleye başladı :)
TomrisHanim Sibelcym ilk gebelik olup da 17 hafta da hissetmişler çok kötü hissettim nasıl hissedemiyorum bebeğimi bilmiyorum
Sibelcym TomrisHanim sakinn ol sen kötü hissetmeee herkes bir değil ki bak bende hissetmiyorum daha inşallah en yakın zamanda bizde hissetmeye başlariz bebislerimizi🥰 cinsiyetiniz nedirr :)
hilaltas 07melike herkes 16-18. Haftalarda hissettiğini yazmış ama ben 22. Haftamda ancak hissedebilmiştim çok endişeleniyordum bi sorun mu var acaba diye. Yağlı bir göbek yapısına sahip olduğum için de olabilir ama benim gibi olan anneler endişelenmesin 🥰
BushraShn İlk 17. haftamda hissettim ben.. Şuan 19+6 olduk, gün içinde sürekli varlığını hatırlatıyor, inanılmaz mutlu oluyorum onu hissettikçe 🥰🥰🥰