Rabissssscee mngcbrc16 erkek olsaydı Uğur Asaf olacaktı fikir olur belki 🤷🏻♀️ Eymen, Yiğit, Metehan, Cesur, Mert, Gökalp diğer hoşuma giden isimler 🌸
Esesss GULMUSTAFA-2011 kız Allahtan esımın soyle huyları yok yemın ederım bogar atardım yani. Mantıklı bısey olsa yada ısımlerını koyunca elımıze bısey gecse yemın ederım karsı cıkmam saygı duyarım ama yok yani. Bu arada Han ekine bayılıyorum hatta 24 gun sonra dogurcam ınsAllah Yiğit Han olcakk ismi💕😍
mervenurkaraman Biz Yiğit diye düşündük. İki isim koymak istemediğimden sanırım direkt Yiğit olacak. Aslında Yiğit Efe , Yiğit Alp , Yiğit Han bunlarda kulağa hoş gelen anlamlarıda güzel isimler. İki isim koymayı düşünenler bu şekilde koyabilir:)
Elenora mngcbrc16 kaç haftalık oldunuz öğrendiniz de hatırlı olsun isim olarak bende kararsız olduğum için bir kaç seçenek sunacağım sadece Orbay Arslan Alparslan
GULMUSTAFA-2011 Elenora dedesinin adı ne peki ya işte sanki 9 ay onlar taşıyor karninda gibi bize isim hakkı düşmez tabi onlar koyacak istediğini
Ruyammmm mngcbrc16 Yekta ilk sırada olmak üzere Gökalp Miran Kartal İsimlerini beğeniyorum ama sanırım Yekta olacak:))(baba faktörü🤍)