Papatyasee Bizde kayınbabamın adını koyacağız yanına ikinci isim koyacağız cuma eymen düşünüyoruz ama cuma Ensar ya da cuma aybars bunlarda aklımda sizce hangisi eymen mi Ensar mı aybars mı daha uygun 🥰🥰
Oznurckr Papatyasee Cuma ismini ilk defa duyuyorum , açıkcası kulağa pek hoş gelmedi , kayınpederinizin ismini niye veriyosunuz ki çocuğa
Ess91 Kaaninannesi37 Bu isimlerin hepsi benim listemde de var Alparslan Alp tuna Anil Atilla Aybars Ceyhun Atlas Altan Altay Ertuğrul Feridun Gökberk Gökalp Gökdeniz Görkem Kıvanç Teoman Tibet Tuğrul Cihangir Ulaş Metehan KARARSIZLIK ZOR 🫣
GULMUSTAFA-2011 Esesss eşim de dedesinin adını taşıdığı için onun da oğlu olursa dedesinin adını taşıması gerekiyormuş onlarda öyleymiş zinciri bozmak olmazmış Allah’m ya güldüm baya 😊babası eşimin çok istemiş sagligjnda şimdi hayatta değil oda koymak jstiyor bende mehmethan veya mehmetcinar olsun diyorum
Esesss GULMUSTAFA-2011 kız Allahtan esımın soyle huyları yok yemın ederım bogar atardım yani. Mantıklı bısey olsa yada ısımlerını koyunca elımıze bısey gecse yemın ederım karsı cıkmam saygı duyarım ama yok yani. Bu arada Han ekine bayılıyorum hatta 24 gun sonra dogurcam ınsAllah Yiğit Han olcakk ismi💕😍