Oznurckr 19 haftalığız , Rabbim izin verirse oğlumuzun adını Asil koyacağız, yanına da mert eklemek istiyorum ama kararsızım, eşimin adı mert. Asil mert nasıl kızlar sizce ?
Sitarednmz mngcbrc16 oğlum 2 yaşında adı Ahmet Fatih 😘 İkinci bebeğime hamileyim 14 haftalık onu da erkeğe benzetti doktor. Eşim ısrarla Kahraman koymak istiyor bende pek beğenmiyorum aklımda da bir isim yok sizce nasıl Kahraman ismi
Oznurckr Papatyasee Cuma ismini ilk defa duyuyorum , açıkcası kulağa pek hoş gelmedi , kayınpederinizin ismini niye veriyosunuz ki çocuğa
Papatyasee Oznurckr evin tek oğlu eşim koymayı çok istiyor kırmak istemiyorum o yüzden kendi istediğim ikinci ismi olacak onu kullanacağım
Evafor mngcbrc16 Buğra Yusuf koymuştuk 🤭şimdi bir daha erkek baby olacak bir arayış içine dhaa girdik 🤭
Biyologannee mngcbrc16 oğlumun adı Alparslan 🥰 ikinciye hamileyim erkek olsaydı Ömer olucakti ama kız ☺️ Ali Ahmet Cihangir Mete Hamza Ben biraz geleneksel isimler önerdim ama 😃
birannis_ 1minigin_annesii güzel tesadüf bende Atlas ile Çınar arasında kaldım eşimle ortak kararla Çınar efeye karar verdik 2 ci isimde aynı olmak üzereymiş 🥰🌸