yaren123 Bulutunannesii canım dediğini anladım bebeğim önde gitmesini ama bebeğin ölçümlerine göre önde gitmesine göre Doğum tarihi ayarlanmıyor son adet tarihin kaçsa eğer onun 38 i tamamlaması bekleniyor anlatabildim mi yani ben ilk kez böyle bişe duyuyorum ama tabi o da bir doktor sonuçta
Bulutunannesii yaren123 bende 21 inde spn kontrole gittiğimde tekrar detaylı sorucam dedigin gibi biliyorum cnkü bende 😑
dileknazliay Bulutunannesii sıkıntı yoksa bence bekleyin ne kadar çok durursa o kadar iyidir diye söylüyor doktorlar. Babasına da diyecek laf bulamadım neyse
Bulutunannesii dileknazliay ben sabırsızlanıyorum bi an önce gelsin diye elbet ama dedigin gibi ne kadar durda en azından bi hafta daha dursa içim rahat edicekti. Gerçi 35 36 arası doğup sıkıntısız büyüyolar artk bebekler ama insan korkuyo daha doğurmadan evham yapmaya başladım 😣
Merve201119 Bulutunannesii canım ben ilk gebeliğimde yaptım 36+5 te sezeryan oldum ama benim sancım suyum herşeyim gelmişti şükür oğlum küveze hiç girmedi bi sorunuda olmadı hastaneden rahat çıkmıştık
Kbrsoy dileknazliay Gebelik zehirlenmesine yakalandık o yüzden erken almak zorunda kaldı doktorum. Sezeryan olduğum gün de kakasını yapmış. Ameliyat sırasında doktorum annesi bu kız kakasını da yapmış ama yemeden alıyorum şu an bebeği sezeryan gününü tam zamanına vermişiz dedi. Senin kız erken doğmak için herşeyi yaptı dedi 😅 Doğdu da 10 günlük oldu bile. Sen kaç haftalıksın
dileknazliay Kbrsoy Şükürler olsun annesi Rabbim size bağışlamış. sağlıkla sıhhatle adı gibi güzel ömrü olsun. Ben 31+3 deyim var daha ocak başı gibi alacak doktor, ama tabi biz plan yaparken erken gelmek istemezse :)
aysgldlrl67 Kbrsoy ben hala sizin erkek bebeğiniz var sanıyorum 😊 erkek diye hatırlıyorum demekki ben yanlış hatırlyrm 😊😊
glam Bulutunannesii 37+0’da doğum yaptım. Solunum sıkıntısı nedeniyle 1 haftadır küvözde. Bence 38’den erken olmasın
Bulutunannesii glam arkadaşım 40 haftada doğum yaptı küvöze girdi sanırım gelişimle alakalı fazla durmasıyla alakalı degil
AygyulSina Bulutunannesii kurstaki ebe bebekler 36 haftadan sonra gelmeye hazir demisti. Bir sorun olucak olsaydi doktorun o gunu vermezdi korkma. Allah yardimcin olsun
aysgldlrl67 Bulutunannesii cnm çok da erken değil ki. Ben suan 37+5 deyim. Alalım dese hemen koşa koşa giderim 😊 Allah in izniyle bişeycik olmaz InşaAllah 😍😍
Kbrsoy aysgldlrl67 aa 12 haftalıkken erkek demişti doktorum buraya da yazmıştım ama o kadar eskiyi hatırlıyor olabilir misin ki :)
aysgldlrl67 Kbrsoy fotodan tanıdım sizi. O aralar bend e cinsiyet öğrenmek için deliriyodum. Erkek ordan aklımda kalmış.sonra kızı kacirmisim 😁😁