Bulutunannesii sata göre 36+5 doktora göre 37+5 de sezaryen olucam. Bebegim bir hafta önde göründügü için doktorum sorun olmaz diyor. Korkuyorum solunum sıkıntısı yasa başka bişe olur diye. Benim gibi olup o haftada doğum yapanlar varmı aranızda
Tugcetokgoz Bulutunannesii canım Sezeryan Doğumda nasıl olur bilmiyorum da benim ikinci bebeğim de prematüre doğdu yedi buçuk aylık hatta tam yedi buçuk bile değildi suni sancıyla normal Doğum yaptım Gayette sağlıklıydı 2200 ve doğdu
Denizkizi Bulutunannesii korkma canım ben doktoruma sormustum suan dogsa kuvoze gırer mı dıye, hayır kendını artık kurtardı demıstı ..
istanbulluanne Neden o kdar erken yapıyorsunuz ki . 38 in dolması lazm diyor doktorlar. Bence 38 dolsun bekleyin zten sancilarinz basladgnda da sezaryen olabilirsiniz hemen.
Bulutunannesii Doktora göre 37+5 oluyo zaten 38 den iki gün eksik diyor eşimle ayrıyım başka sehirden gelecek artık doğsun diye ısrar etti doktora da bersey normal gider şuanlık sıkıntısı yok tombik bi benek deyip gün verdi. Ama korkuyorum ben
Kbrsoy Canım geçen hafta Pazartesi günü 36+4 haftalıkken Doğum yaptım. Hamdolsun sıkıntısız bbeğimle birlikte eve geldik
dileknazliay Kbrsoy hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütsün Bende kocaelideyim takip ediyordum sizi, doğum yaptığınızı yeni duydum. Erkenci mi çıktı pıtırık.
dileknazliay Bulutunannesii İlk bebeğimi 37+4 de doğurdum, hiç bir sıkıntı yaşamadım. 36 da ciğer gelişimi tamamlanıyor diye biliyorum. Ama her zaman dediğim gibi en iyisin, doktorun bilir.
Bulutunannesii dileknazliay yoo bebegin gelme istegi yok kanala bile inmedi eşimle ayrıldık o doktora gün verin diye tutturunca doktorda verdi ama erken gibi biraz 😑
Kbrsoy dileknazliay Gebelik zehirlenmesine yakalandık o yüzden erken almak zorunda kaldı doktorum. Sezeryan olduğum gün de kakasını yapmış. Ameliyat sırasında doktorum annesi bu kız kakasını da yapmış ama yemeden alıyorum şu an bebeği sezeryan gününü tam zamanına vermişiz dedi. Senin kız erken doğmak için herşeyi yaptı dedi 😅 Doğdu da 10 günlük oldu bile. Sen kaç haftalıksın
yaren123 Bulutunannesii canım bebek önde bile gitse normal gününü tamamlaması beklenir ben hemşireyim ilk kez böyle bir doktordan bişe duydum şok oldum yanı 😱
Bulutunannesii yaren123 evet her ihtimale karşı bekliyorlat ama doktorun söyledigi zaten 38 den iki gün erken sıkıntı olmaz sen içinde bulundugun hafta bir sonrakini dolduruyor zaten dedi 😟
Janset2105 37 den sonra Doğum zamanı başlamış oluyor zaten prematüre sayılmıyor ki korkmanıza gerek yok bu kadar
dileknazliay Bulutunannesii sıkıntı yoksa bence bekleyin ne kadar çok durursa o kadar iyidir diye söylüyor doktorlar. Babasına da diyecek laf bulamadım neyse
yaren123 Bulutunannesii canım dediğini anladım bebeğim önde gitmesini ama bebeğin ölçümlerine göre önde gitmesine göre Doğum tarihi ayarlanmıyor son adet tarihin kaçsa eğer onun 38 i tamamlaması bekleniyor anlatabildim mi yani ben ilk kez böyle bişe duyuyorum ama tabi o da bir doktor sonuçta