Marygur Bulutunannesii tam 36 da doğurdum normalle. Erken doğumdu evet ama pramatüre denemez zaten kuvezede girmedi bence öyle aman aman erken değilki haftan korkma hiç
ayaniz Yani sırf keyfi sebeplerden , artık dogsun deyip erken doguranı ilk defa gördüm, şok oldum açıkçası.. 1 hafta daha bekleyin böyle sorularla doguma girceginize..
Brailolu Valla benim dr 38 haftada alalım dedi ben 39 haftaya kadar uzattım bebeğinde hazır olması lazım bir yerde okumuştum sezaryen olduğu için bir anda çekip alıyorlar Bebek buna hazır değil normal Doğumda hazırlanıyor da geliyor bırakın iyice gelişsin doğunca keşke bir hafta daha kalsaydı dersiniz 🙃
aysgldlrl67 Kbrsoy amin İnşaAllah😊 sizinkine de Rabbim sağlıklı huzurlu uzunnnnn seneler nasip etsin InsaAllah 😍😍
Esmahasanferhat Bulutunannesii bende 36+2 de doğum yapmıştım biraz kilosu vardı önden gidiyordu inşallah sıkıntı olmaz vardır Dr bir bildiği hayırlısıyla al kucağına inşallah
Deletedmom15257 Bulutunannesii canim hafta çok.iyi ve 30 haftada doğup kuveste girene bebek var neden bu kadar kafaya taktın ki dua et insallah sağ salim alır ece gidersinjz
Busrakopuz Bence benle 37+2 de doğurdum hiçbir sıkıntı olmaz iri bebek dedi doktorum ama 18 gündür küvezde solunum problemi oldu anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi
Bulutunannesii Busrakopuz bende öylr düşünüyprum ertelemeye çalılıcam ama 35 36 da yada 40 da doğmasıyla alakası yokmuş çok yakımem şahitlik ettm 40 haftada sonunum sıkımtısıyla kövüze giren de var :/