Merhabalar çatlak kremlerini yağlarını kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladınız bir de en çok memnun kaldığınız ürünler hangileriydi 🥰

NaimeYilmaz, başlığı Çatlak Kremi Önerileriniz olarak değiştirdi.

Yagmurr1 12.haftadan beri ara sıra bebek yağı kullanıyordum 15.haftadan beri de bio oil kullanıyorum doktorum da lierac önerdi yetersiz kalırsa ona geçeceğim 🙏

Yagmurr1 çatlak oluşmaya başladığını anladığım andan itibaren kullanıyorum , doktorum portakal yağı tavsiye etti onu sürüyorum

39+3 oldum dopuma 4 5 günüm kaldı catlak yok diye seviniyodum 2 gündğr hafif hafif catlamaya başlaıdm bio oil lierac sarı kantaron kakao badem susam kayısı normal nemlendirici her türlü şeyi kullandım hemde

Yagmurr1 karnım cıkmaya başladığında kullanmaya başladım 6.ay gibi.. bio oil kullanıyorm 37deyim çatlak yok henüz

Aybilgeee ne zaman başladınız bende 12 haftalığım haftaya falan yavaştan başlıyım diyorum

Ben de 12. Haftadayım bio oil ve lipikar baume kullanıyorum

Yagmurr1 ilk gebelikte 17. Hafta itibariyle palmer’s kakao yağı çatlak losyonu kullandım göbekte sıfır çatlak şimdide 18. Hafta itibariyle kullanmaya başladım. Öyle bir krem ki bugün sürüyorsun ertesi günü duşa girince kremin hala vücudunda olduğunu fark ediyorsun. Ben genetik olduğunu düşünmüyorum annemde çok fazla çatlak var benimde ilk gebelikte kremi sürmediğim bel bölgemde ve kalçamda çatlak oldu. Krem pahalı gelebilir ancak çok az sürmek bile nemlendirmeye yetiyor.

Yagmurr1 ben 3. Ayımdan itibaren bebek yağı kullandım. Şuan 37. Haftamdayim çok şükür hiç çatlağın olmadı. Annem ve kız kardeşlerimde hep çatlak oluşmus zamaninda. Ben bebek yağıyla engel oldum bakalım