sevval04 Yagmurr1 doktorum bana tatlı badem yağı ile Hindistan cevizi yağı önerdi 30.haftadayım daha çatlağım olmadı
Star502 14 haftalık hamileyim biooil , lierac ,budger kullanmaya başladım dönüşümlü :) genetik diyenlere aldırma bence sen önlemini al en azından az çatlarsın öyle düşün 😂
semanur0456 Yagmurr1 lierac kullandım 12 . Haftadan itibaren ama düzensiz kullandım hep😂 karnım catlamadı şükür ama kalçalarm catladı🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ve bol su tükettim hep
Nrhnyc 6 aya giricem Hindistan cevizi yagı kullanıyorum şimdilik birşey yok ilerleyen zaman ne olur Allah kerim 🙈🙈
Sudetalip Yagmurr1 canım aslında çatlamasın diye en pahalı kremleride alsan çatlayacağı varsa çatlıyor vücudun zaten ama ben sana zeytinyağı öneririm diğer kremlerin içinde de zeytinyağı var zaten en azından doğal yollarla kullanmış olursun
fufu07 Haftaya kadar hiç çatlağım yoktu ve bi sürü yağ kullandım kantaron, hindistan cevizi yağ, kakao yağ ve her duş sonrası bebeyağ kullandım 32 sonrasıda lierac serum ve kremini kullandım fakat şuan bacaklarım popom göbeğim heryeri çatlak oldu sanırım genetik bir durum olacağı varsa oluyor çatır çutur çatladım 😣
dilarayv Yagmurr1 20.haftadan beri kullanıyorum şu an 37.haftadayım badem yağı en güzeli ve bol su 👍🏼
hndnlernl Yagmurr1 ben 2. aydan itibaren basladım sadece badger in ürününü kullanıyorum ertesi güne kadar kalıyor nemli şekilde 👍
Tugce3561 Melo_17 genetik diyorlar ya çatlayacağı varsa her şekilde çatlıyor bende o yüzden kullanıyorum ama çatlamaz diye de sevinmiyorum ne yazıkki 😢
butterfly4 @Yagmurr1 lierac, genetik olarak çatlağa çok yatkın olmama rağmen sıfır çatlakla doğum yaptım, yağlar filan hikaye cilt emmiyo onları
Maviss87 Haftadan itibaren dr önerisiyle lierac kullanıyorum. Arada bephantol bioil kantaron zeytinyağ sürdüm karında çatlama olmadı ama basenlerde oldu. Şuanda 38. Haftadayız.
adenimm_ Yagmurr1 5. Ayda kullanmaya başladım lierac, bio oil, vazelin, bebek yağı, badem yağı sabah akşam kullansam da çatladım maalesef bence de genetik 😔