minikmucizeemaak Deletedmom_50 Amiinnn Allah razı olsun evet Allah’ın izniyle son 1 saat doktorum aynı şehirde değil bana 20 25 dk mesafe de arabayla as sonra çıkacağız Allah’ın izniyle ❤️🤲🏻
Deletedmom_50 minikmucizeemaak canim bol su iç gidene kadar idrara sıkışık ol içeriye doktorun yanına girmeden de bi tane cikilota ye
minikmucizeemaak Deletedmom_50 İsrara sıkılıyorum hep de bazen kaçırırım diyorum hastanede tuvaletimi yapıyorum Bursa orhangazideyim doktora Yalova ya gidiyorum
Yagmurr1 Deletedmom_50 bu çikiletayı cinsiyet öncesi de yesek olur mu eski hurafelerden öyle duymuştum 🤭🤭 gerçekten işe yarıyor mu 12 haftalığım çarşamba randevum var belki gösterir 🥹🙈
AsyA_34 minikmucizeemaak Ayy hadiii inşallah sağlıklaa 🩷 bende heyecanlandım bekliyoruz güzel haberlerini kuzum 🙏🏻🥰
Deletedmom_50 minikmucizeemaak karin bakiyor ya idrara sıkışık olmk dahada iyi gözükmesi için o yüzden dedim.butun doktorlar böyle soyluyo çünkü
minikmucizeemaak Deletedmom_50 Evet geçen kese içinde öyle yapmaya çalıştım kontrole 15 20 dk vardı yine gelir diye tuvalete girdim kimse yoktu erken girdik karından gördü keseyi deneyeceğim altıma kaçırmazsam sıkışık olmayı 😂❤️
Yagmurr1 minikmucizeemaak çok güzel değişik bir hiiiisss inşallah çok sağlıklıdır kalp atışı normal ve güzeldir 🥹🥹🥰
AsyA_34 minikmucizeemaak Çok şükür ultrason çekti mi canısı bakıym nasıl görünüyor bende perşembe günü gidicem 🩷
minikmucizeemaak crazymommy Amiinnnn 🤲🏻❤️ Evet göbekten canım öyle güzel bir duygu ki sağlıkla kavuşalım ❤️