AsyA_34 minikmucizeemaak Çok şükür ultrason çekti mi canısı bakıym nasıl görünüyor bende perşembe günü gidicem 🩷
minikmucizeemaak AsyA_34 Ultrason almadık ya unuttum bizde video var videodan kesip yollayayım as sonra durun 🤲🏻❤️
crazymommy minikmucizeemaak Ayy evet fotoğraf olursa çok seviniriz nerdeyse aynı günlerdeyiz nası gözüküyor merak ediyorum 🥰🥰
AsyA_34 minikmucizeemaak Ayy maşallah benimde bugün 6+5 Perşembe 7 haftalık olucak merak ediyorum nasıl göründüğünü 🩷🙏🏻 kalp atış sayısı verdi mi peki canım
minikmucizeemaak AsyA_34 Hayır canım video sesi var doktorumun harika diye bana ultrasona göre 6+4 dedi 3 hafta sonra gideceğim bidaha Allah’ın izniyle
crazymommy AsyA_34 Ay sende mi perşembe gideceksin 🙈 Bende perşembe 7 haftalık oluyorum 6+6 randevum var heyecanla bekliyorum
AsyA_34 crazymommy Sorma yaa bende çok heyecanlıyım evet perşembe benimde 🩷 benim doktor 5 hastalıkken keseyi ve yolk kesesini gördü bebeği görmedik henüz ama kalp atışını da duyarım diye tahmin ediyorum 🙏🏻
crazymommy AsyA_34 Bende 5+0 da karından keseyi gördük yolk görmedik daha 10 gün sonra gel dedi zaman geçmiyor
zeytin_ minikmucizeemaak Çok mutlu oldum bu habere Allah sağlıcakla kucağına almanın sevincinide yaşatsın 🤲🏼💐❤️