DilarAsel Papatyali benim de belki 4 cm olmuştur yada olabilir mi 3 gün önce 2 idi bebek kanal da idi 🤔🤔 kaç haftalıksınız birde kaç gündür bekliyorsunuz
Papatyali DilarAsel 38+1 bugün çatı muayenesi yapıldı bugun öğrendim 4cm açılma olduğunu 🤭🤭 ben şok tabi 🙄 Suni verelim doğur dedi dr kabul etmedim 🤔
DilarAsel Mrry 1.5 haftadır 2 günde bir ağlayacak derece de sancı çekiyorum nst de çıkıyordu ama hafta erken diye suni veremiyorlar eve yolladılar bekle dediler hala tık yok 😁😁
Mrry DilarAsel dedilerse olur sen rahat ol haftasıda artık normal 36 dasın galiba ciğer geliştirici önce yapılmışsa hiç sıkıntı olmaz hazırda sakince du sen🤗😍
aysgldlrl67 DilarAsel 37+3 oldum.yarın kontrol var. Ama her an doğurcak gb hissediyrm. Aşağıya çok baskı uyguluyor.. şuan yazarken bile aynı. 😊
DilarAsel Mrry ebe de doktor da çok sağlıklı dedi iğne yapmadılar 2918 gramdı en son şuan 3 küsür olmuştur tahminimce 🤔😁😁
Sakaryali54 DilarAsel kotuyum kotuyum valla suan icimde harp ediyo oglum ya kasiklarma coktu cati agrim vr kasigm sanciyo enfeksiyon olmusz o da agri yapiyo haftaya persembe ya da cuma ins alincak tabi durur umarm
DilarAsel Sakaryali54 Allah yardımcın olsun canım ya benim sancı falan hiç birşey yok açılmadan sonra 🤔🤔 hayırlısı ile gelsinler yavrularımız
Sakaryali54 DilarAsel bnde yok cektigm agrilr hep yalan hep doktor da naz yaptigimi dusunup duruyp bnce.haftaaya persembe alinsn ya valla yoruldm bn dun gece kasik agrisindn sabahi sabah ettm 6ya kdr gozumu kirpmadm bak yne agrim vr uyuyamiyorm
Cekuli DilarAsel kuzum kiloya bakmıyor ki o şuan için doğum erken dursun ciğerleri iyice gelişsin anne karnında ne kadar dursa iyidir sen boşver milleti bana sokaktaki kediler bile soruyor artık😂
Cekuli DilarAsel seni çok iyi anlıyorum 😂 nişanım geleli 24 saat oldu şuan gerginim çok biran önce olsun bitsin istiyorum 39 dan 40 a doğru gidiyorum beni düşün birde😂
DilarAsel Cekuli herhalde o zamana kadar hiç bekleyemem 😁 hadi hayırlısı ile gelsin yavrun 🤲🏻🤲🏻 bizlere de haber et ben meraktan doğururum yoksa 😁