Cekuli reinamm ay geldi kuzum dün gece 1 de ama bugün bütün gün iş yaptım eğildim yer sildim spor yaptım ama hiç sancım yok başlasada bitse artık şu Doğum kavuşsam🙈
DilarAsel Cekuli herhalde o zamana kadar hiç bekleyemem 😁 hadi hayırlısı ile gelsin yavrun 🤲🏻🤲🏻 bizlere de haber et ben meraktan doğururum yoksa 😁
Cekuli DilarAsel valla sen beklemesende çaren yok delirdim dünden beri 😂 meraktan doğuracaksan haber vermim hiç 😂
DilarAsel Cekuli hayırlısı ile gelsin kuzum inşallah darısı başıma 😁😁 perşembe günü randevum var bakalım ne zaman gelecek prensesim o zaman kesin öğrencem inşallah 🤲🏻🤲🏻
Cekuli reinamm hahaha mahalledeki kediciklerimin arasına sende eklendin gökte uçan kuşlar bile meraklanacak artık 😂😂😂
Cekuli DilarAsel darısı başıma deme kuzum valla 40 a kadar beklersin ben doğuramıyorum beni örnek alma😁
Ecrindemet DilarAsel canim daha 36 haftalik bile degil.Anne karninda ne kadar durursa o kadar iyi diyor doktorlar.Cigerleri gelisiyormus yani.Hayirlisi olsun senin adina bebegin saglikla gelsin.
Ozlmmm DilarAsel Kız hala Doğum yapamadın mı 😃😃 Canını su ettiler erken Doğum diye diye. Hayırlısı hadi bekliyoruz
Papatyali DilarAsel Pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr gelmezse Pazartesi suni verilcek haber ederim tabiki 😍♥️
Mustafaemr Edanurusta beni 2 cm açıklık ile yatırdılar duzenli sancim vardı akşam 8 de yattım sabah 7 de doğurdum