Honeyss Merhaba hayırlı olsun öncelikle Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin kalp atışı duydunuzmu ?ne zaman duydunuz bulantilarimiz varmı ne zaman başladı?
crazymommy Honeyss Amin çok teşekkür ederim ben 5+0 da gittim keseyi gördük doktorum 2 hafta sonra gel dedi perşembe bebeği görmeye gideceğim Allah nasip ederse 🥰 Mide bulantım 6. Hafta iyibariyle aşırı yoğun başladı kusmuyorum ama yiyeceklerden tikainme var ve aç kalınca aşırı bulantı yaşıyorum o yüzden 2 saatte bir bişeyler atıştırıyorum hiç bişey olmasa iki üç tuzlu kraker iyi geliyor
Biranneningunlugu crazymommy bende üşürdüm ilk zamanlar eylül ekim aylarıydı çok soguk degildi 🥲🥲 ama bende demir eksikliği vardı bariiz çünkü ilk 3 ay ayaklarım ellerim kesinlikle ısınmadı 2 kat giyerdim yine bana mısın demezdi düşük yapmadan kat kat giyine giyine atlattım o dönemleri çok şükür :)) 12 veya 16.haftadan itibaren demir ilacı veriyolar her hamileye bana iyi geldi valla size de iyi gelecektir… ama daha zamanınız var ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın mutlaka benim sızım sızım sızlardı bazen o derece üşürdüm. O zamanlarda da sıcak su torbası koyardım ayağımın altına iyi gelirdi. Ayaklar önemli üşütmeyin.
crazymommy Biranneningunlugu Ayy tamamen beni anlattınız bende yatarken ayaklarımı battaniyeye sarıyorum üstüme yorgan öyle uyuyorum 🥲🥲 Düşük mü yapar soğuk yanlış mı anladım
1ciftyesilgoz Ay ben yanıyorum bildiğin. Yüzüm, göğüslerim, bacaklarım ve en rahatsız olduğum ayaklarımın altı yanıyor. Gece uyurken yorgandan dışarı çıkarıyorum . Ve soğuk suyla yıkayıp öyle yatıyorum🫠😂😂 bakalım hurafeler tutacak mı bizde.
Rabiagulcin ikiprensannesi__ inşaAllah hurafe tutar gerçekten çok üşüyorum 2 gebeliğim oldu ikiside kış hamileliği ama bu kadar üşümedim 2 kızım var Rabbim sağlıklı bir şekilde erkek bebek nasip etsin inşaAllah ❤️
crazymommy Rabiagulcin Rabbim önce sağlıkla gönlünüzden geçeni nasip etsin İnşallah 🥰 2-3 haftaya öğrenirsiniz heralde
crazymommy ikiprensannesi__ Ayy 6-7 hafta sonra görürüz İnşallah bende tutacak mı 😂😂 gönlüm o bir prenses diyor ama 😂😂
crazymommy muziceanne_ Benim tiroidlerim normal çıktı canım bence onla alkası yok bisürü kişi aynısını yaşıyormuş demekki bebek kanımızdan beslendiği için, ya da hormonlardan
Biranneningunlugu crazymommy ayaklarınızı üşütünce idrar yolu enfeksiyonu oluşma ihtimaliniz artıyor düşük ihtimaliniz de enfeksiyon olunca artar. O yüzden sıcak tutun dedim
1ciftyesilgoz crazymommy evet canım ben martın 2 sinde hamile olduğumu öğrendim ekstra bi üşüme yaşamadım yüzüm yanıyordu hatta hep🤭
crazymommy Yasmin16 Amiiin, hayatım boyunca hep bi kızım olsun istedim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri birkez bile cinsiyet geçirmedim içimden sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi hiç önemli değil 🥰🥰