Sesssi crazymommy bende 6. Haftalarda aşırı üşürdüm titrerdim üşümekten eşim ev çok sıcak diye bunalırdı😊 Üşümelerim 11 haftayım devam ediyor azalsada . Doktorum 12. Haftada tahminde bulunabilirim dedi bakalım merakla bekliyorum bende 😊🙏🏻
Tbsra95 crazymommy ilk aylar üşüyorsun son aylar betona yatıyorsun 😁😁😁 bende cok üşüyordum kansızlık vardı bende de
33begum crazymommy kızlarım da hiç üşümemiştim ama oğlumda üşüme oldu elim ayağım hep buz gibiydi erkek olabilir 😆 kansızlık falan da yok bende
1ciftyesilgoz crazymommy evet canım ben martın 2 sinde hamile olduğumu öğrendim ekstra bi üşüme yaşamadım yüzüm yanıyordu hatta hep🤭
1ciftyesilgoz crazymommy zaten başından beri kız hissediyorum ama emin değilim dbshsehhs haftaya belki öğrenirim inşallah 🫠
Cey_Cey_ crazymommy bende ilk haftalarda öyleydim şuan 21+2 cayır cayır yanıyorum millet donuyo ben soyunuyorum ve kanım çokta yüksek değil sınırda
Biranneningunlugu crazymommy ayaklarınızı üşütünce idrar yolu enfeksiyonu oluşma ihtimaliniz artıyor düşük ihtimaliniz de enfeksiyon olunca artar. O yüzden sıcak tutun dedim