Gebeanne45 femme irademe sahip olamıyorum yaaa sürekli bişeyler istiyor midem sen nasıl yaptın bu diyeti bana da anlat azcık🐥
femme Gebeanne45 ay kiz nerde keşke yesem yesem devrilsem 🥰 şeker çıktı Doktorum diyet yapican diyor o yüzden şekere tatliya bilmem neye veda ettim . Sağlık açısından da iyiyim ama böyle daha hafif kendimi daha iyi hissediyorum
zeynepmom34 Gebeanne45 bizde 38+5 olduk ablası bizde 64 hamile kaldı 73 kiloyuz son 10 gün 🤗😂😂😂🧿🧿💙 oğluşuma kavuşuyorum
anneoluyoruuumm16 Gebeanne45 98 ile hamile kaldigimi öğrendim. Pazartesi günü 99 olmuştum 6+1 de sonra bulantılar başladı ve cumadan beri 95 kiloyum -4 kg keşke bulantım olmasa
Burcu48 kbrayksel_ 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kilo olarak 50 yi geçmedim hamilelik sayesinde geçmiş oldum 🙈
Kubrabaygeldi kbrayksel_ benm kızlık soyadım yüksel bi an kullanıcı adınızı görünce şaşırdım. Kübra yüksel 🙈😂
incitanesi__ 29+5 deyim 10 kilo aldım ve bunu duyan doktorum kalp krizi geçiriyodu az kalsın 😂😂 doğuma kadar 10 kilo diyodu ben şimdiden aldım oh 😂