Burcu48 kbrayksel_ 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kilo olarak 50 yi geçmedim hamilelik sayesinde geçmiş oldum 🙈
ggulsaahhhhhh Gebeanne45 29+2 yim bende 70 kiloyla başlamıştım şuan 79 kiloyum. Diyet yapıyorum yaklaşık 1 aydır gebelik şekerim çıktı 😥😥
Mhtpflz Gebeanne45 33+5 iz ben 69 um şuan ama 71 dim diyet felan yapınca düştü şeker var o yüzden herşeyi kıstım ama ondan önce herhafta 1 kilo🤣
ikibebeanasi Gebeanne45 33+0 73kg ile hamile kaldım bugün 85 çıktım üzüldümm,herkes normal diyor ama bana çok geldi sanki ya 😩
Rabia04_09 Gebeanne45 yarın itibariyle 35 haftalığız 50 kilo işe hamile kaldım ve şu an 66 kiloyum. Dediğiniz gibi gün geçtikçe hergün sanki artı bir iki kilo alıyor gibiyim 😂
Fnsengul 25+4 haftalığız şuan 60 kg ile hamile kaldım şuan da 74 kiloyum hızlı kilo aldım bende galiba yaa ama önünü alamıyorum 🤯🤯🤯
Alinn 26 Haftalığım 62 ile hamile kaldım şuan 66 sabahları 67 akşamları nasıl oluyorsa bu iş anlamadım yahu🙈
benaslindayohum Gebeanne45 yorumlara baktım da ben kadar kilolu kalan yok galiba 🥺 2. Gebeliğim 76 ile hamile kaldım diğer doğum kilolarını veremeden 12+1 im 77.200üm 🥲
mamadziecka MercimekVeaAnnesi yok hiç bir şey yapmıyorum. Normal günlük yiyorum.Sanırım bizde genetik annemde az kilo almiş bize hamileyken 😁 inşallah birden bire almam🤣