Gebeanne45 33+2 haftalığız aşklar💃 56 ile hamile kaldım 68 kiloyum 🙈🫢 hergün 1 kilo alıyor gibi hissediyorum 😂
Burcu48 18+1 haftalık oldum 44 kilo ile hamile kaldım ve şu an 53 kiloyum fazla mı sizce 🙈 hiç kusmadım ilk günden beri
Gebeanne45 Burcu48 kuzum sen çok zayıf hamile kalmışsın bence çok iyi senin gibi kalan bir akrabam 18 kilo Almış 38. Haftaya kadar 🫶🏻
Zeyzey055 Burcu48 fazla canim biraz frenle kendini ilk gebeligim de bende 18 kilo almıştım 32. Haftada doğurdum 🤪🤪
Sumyduman 3Tospikannesi aynıyız ben 1 kg almışım ya 🥹 çok iştahsızım çok ve stresliyim hiç alamıyorum
Burcu48 Gebeanne45 işte sizce kilo böyle almam normal doğum düşünüyorum öncelikle nasip olursa engel olur mu kilolu olmam 🙏
3Tospikannesi Gebeanne45 benim 1.ve 2. Gebeliğim hiç böyle olmadı 3.de kendimi aştım 😂 öyle oluyor galiba her hafta tartılıyorum 1 kilo 2 kilo almış oluyorum 🤭
Aysegulinanc Gebeanne45 32+3 deyiz 53 el hamile kaldım 61 olmuşum 8 kilo🤰🏻son trimester kilo alımı hızlandı 🥹
Gebeanne45 femme irademe sahip olamıyorum yaaa sürekli bişeyler istiyor midem sen nasıl yaptın bu diyeti bana da anlat azcık🐥