1anne2bebek__ Mummmyyy Güneş😍😍😍 kızım olsaydı güneş koyacaktık. Ablası güneş olsun istemişti. oğlumuz olacak ablası da karar verme aşamasında 😀 bence çok güzel sıcacık bir isim benim için ısınıyor güneş deyince. Kimseyi dinlemeyin sonuçta onlar kaç defa seslenecek ki bebeğinize 🤗 ömür boyu siz sesleneceksiniz sizin hangisi içinize siniyorsa onu koyun kimse umurunuzda olmasın. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun
Nesnes28 Mummmyyy bizde Güneş koyacağız inşallah. ❣️Siz içinize siniyorsa koyun çevreyi cokta kaale almamak lazım herkesin herseye bir yorumu var zaten🤨
Mummmyyy Nesnes28 evet ya maalesef öteki dünyada ismiyle çağrılcak muhabbeti onunda hesabını vercekmiş iz ilk kızımın ismini de öykü koyduk
denizmanzarasi Mummmyyy Güneş ismi çok popülerleşti bu aralar 🥰 dini isim olarakta Sare, Meva,Meryem, Hafsa, Zeynep, Tuba, Zehra, Elif olabilir 🌸
Minmini Mummmyyy ay o ne öyle falan diyenlere sizin kızınız olursa koymazsınız diyip geçin her şeye karışmamayı söyleye söyleye öğreteceğiz.
Esragungor34 Mummmyyy ben Asel duru koyacağım inşallah Amine erva Ecrin Zeynep Hüma Zümra İkra bunlar da begendiklerim
Cicegim38 Lavantakokusu64 guzel evet de duyulmayan isim olunca esimden duydum ilk dedim koyariz da hayirlsii olsun adiyla yasasinlar 😍
Eemoom Mummmyyy niye özellikle kuranda geçen isim kıymak zorundasınız ki. İlla herkesin ismi kuranda geçmek zorunda değil bence. Anlamı güzel olduktan sonra. Güneş ismi gayet güzel. Çocuk sizin. Milletin lafına bakmayın derim
Mummmyyy Eemoom yani bende öyle diyorum ama güneş bir gezegen ismi güzel bir anlamı yokmuş öyle diyolar
Mommyy0708 Mummmyyy Meva olabilir canım. Kuranda geçen cennet isimlerinden biridir. Başka isimler de önerebilirim ama kuranda geçip geçmediğini bilmiyorum. Erva Hafsa(kızımın adı)🤗 Hüma Menesa Ravza Saliha Narin Ayliz Liya 🌸
Aysnnrr Mummmyyy 17 haftalığım bende 1 kızım var nedense hep erkek çocuğa hazırladım kendimi ismi bile hazırdı , kız olacağını öğrendim tabi değişmezse ☺️zor beğenip karar veriyorum ama güneş isminden başka bi isimde beğenemedim🙁 anlamsız diye vazgeçeceğimsanırım
Kubrakarahan Mummmyyy ben arya koyucam🩷sahra mihrimah mihra sare erva ebrar da seçeneklerim arasındaydı azra da var :)