Lavantakokusu64 Mummmyyy Ben klasik eski isimleri seven birisiyim ama illaki Kuran da geçmesi gerekmiyor anlamı güzel olsun deniliyor. Bizim insanlarımız işte Kuran da geçsin diye diretiyorlar. Güneş ismi tek başınada güzel ama isterseniz Güneş’in yanına bi isim daha verebilirsiniz 😊 Kuzumun adı Elif Ebrar 🌺
1mucize Mummmyyy bizde çok isim değiştirdik şu an Meva’da kaldık bakalım değiştirmezsek Meva olacak inşallah. 35 haftalık olduk halen bi isime ulaşamadık 😬😂
Fik Jesca Kuzu bende Aden Lina koymak istiyordum ilk ama bir mealine bakayım dedim koymak istemedim 😊 bana da burdan biri söylemişti mealine bak diye ☺️
muser24 Jesca arapça bilen birisi olarak söylemek istiyorum, Kuran’da geçen Aden helak olmuş Ad kavminin ismidir, bence bebeğinize koymayın , tabiki son karar sizindir
Lavantakokusu64 Cicegim38 Zerda ismini beğenirim teyzemin torunun adı anne tarafı hepimiz sarışınız Zerda nın anlamı altın gibi sarı kayısı çiçeği diye geçiyor ya çocukda tam isminin anlamını taşıyor bizden de sarışın 🙃
Cicegim38 Lavantakokusu64 guzel evet de duyulmayan isim olunca esimden duydum ilk dedim koyariz da hayirlsii olsun adiyla yasasinlar 😍
Burcum Mummmyyy önemli olan kuranda geçmesi değil ki anlamı güzel olması. Güneş güzel bir isim bence.
HanifeAsya Mummmyyy teyzemin kızı Reyyan hiç kimse de Reyhan demedi 😀 biz de ayliz koyacağız inşallah
HanifeAsya Fik Nil in isim analizine bir bakın isterseniz bende koymayı düşünmüştüm ama bi kaç Nil annesiyle konuştum aynı analizdeki gibi vazgeçtim o yüzden biraz fazla duygusal ve kırılgan yapıya sahipler hatta bi arkadaşım ağzımızdan çıkan kelimelere bil eşikler ediyoruz yoksa küsüp saatlerce ağlıyor demişti . Bende o yapıdayım bana çekerse bide üzerine isim eklenirse diye vazgeçtim 😂😂
Bebiskosuu Mummmyyy aksine su an o kadar çok güneş ismi koyuluyor ki. İnanılmaz çok sınıf arkadaşlarıyla hiç yoksa 2-3 kişiyle isim piştiği olur çocuğunuz. Bu forumda instagramda çok fazla güneş koydum ben. Birden popüler olup herkesin koyduğu isimleri sevmiyorum ben o yüzden beğenmedim açıkçası 🥲 benzersiz kimsede olmayan bi şey hayal etmiyorum ama dün çıkıp bugün herkesin koyduğu isimleri de sevemiyorum
Aysegulgnc Bebiskosuu bende gerçekten sıkıldım artık. Asel, aden lina nil güneş duru defne gına geldi artık kuzenimin ana sınıfı öğretmeni o bile aynı şeyi söylüyor bir sınıfta 3 tane asel olur mu ya 🤣