Biz güneş düşündük fakat bazıları o ne öyle falan diyo kuranda geçen anlamı güzel bir şey koyun diyo açıkçası başka bir isime içim ısınmadı aa çok güzel olmadım reyyan düşündüm bir ara oda kaynanam reyhan kızımın ismini de hep okulda falan reyhan diye çağrr lar sıkıntı yaşar diye vazgeçtim elisa düşündüm eşim istemedi sizler neler koyacaksınız? 😊 Kuranda geçen hayırlı bir isim önerisi olan?

Mummmyyy içiniz rahat edecekse bir de kuranda geçen 2. isim koyun ama kimliğine yazdırmak zorunda değilsiniz. Kulağına okunması yeterli bence.

senoski o şekilde oluyor mu? Oluyorsa güzel o zaman güneş ismi nasıl sizce birisi sanatçı ismi gibi falan bile dedi yani 😁😁😁

Cicegim38 zerda yerine zehra konsa daha iyi değil mi😁 ya zevk meselesi işte çok zor bu olay😃

Mummmyyy 😂😂😂😂zehrayla zerdayi nasi uydurdun kiz 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ben de Maya koyacagim sanirim diger isimlerin cogu cok gundemde ve cok kisi koydu alya lina eliz ada kayniyor ortalik normalde adayi da seviyordm ama vazgectim

Nil ismini koyamayı düşünüyorum 🥰 %90 Nil olacak eşime de beğendiğin isim olursa 2. İsim olarak ekleyebilir ama Nil benim için kesin dedim 😃