Mummmyyy hic sorma su herseye burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum gicik oluyorum sana ne kardesim ben dusunmusum uygun ismi bulup koymayi dusunmusum yok orda gecmiyor yok o isim ne oyle yok o olmaz dalga gecerler falan dedikleri zaman sinirden deli oluyorum nasipse kizim olucak adinida BALIM koyucam ona bile bi bahane buldular inanmazsin yok balli yok ilki acimi bu balli falan demeye basladilar en sonundada soyledim valla ister sevin ister sevmeyin biz babasiyla karar verdik bu ismi koymaya bana isim soyleyip durmayin dedim yeter vallahi herkes bi isim soyluyor bende diyorum bi tane daha yapin siz koyun 😄
Kız çocuğunuza ne isim koyacaksınız? 😊
muser24 peki Zümra isminin anlamı nedir? TDK ya göre cesur yiğit ahlaklı kadın olarak geçiyor ama farklı bir internet sitesinde gruplaşma topluluk diyor, arada kaldım
Anasibalasi aynen valla coook haklisinm
Melodi koymak istedim ne gevurlum kaldi ne dinsizligim enkötüsü kendi ailemden bile annemden bile böyle seyler duymam.biktim irendkm artik Kim koyarsa koysun dedim esim babanesinin adi ayse koycakmis koysun ayse olsun Gina geldi bana cok üzgünüm son 3 günüm kaldi 😞
Mumofprincesss boyle kafalininsanlara sinir oluyorum babanne adi ayse taa eski isim allah sabir versin doguran sen isim hakki başkasının laf soyledin mi kotu oluan yine allaha havale et ama sessizde kalma ne istiyorsanno isimde koymaya diren bence sonucta sen dogurup sen dunyaya getirceksin
babyasyanil benim ismim Asya kızımın adını da Nil düşünüyoruz 😅
Ben İnci olsun istiyorum.Esim Zeynep ya da melek olmasını istiyor kararsız kaldık
Mummmyyy Deniz Vera koyacağım. Dini anlamından dolayı ikinci isim olarak Vera tercih ettim. Deniz zaten hep hayalimdi 🌸
Defneyle Azra arasında kaldık bakalım artık karar veremedik daha 🐣🌸
Anasibalasi resmen beni begendim isimden bile sogutular tingirti koy Bari, yok Do re Mi Fa so koy Bari diyenmi olmadi ,özelikle benim taraf .
Ailemin nekadar cahil oldunu biliyordum ama simdi eminim artik
Neva🌸 koyduk kızımızın adını🤍
Oğlum olucak ama kızım olsaydı zümra koyardım. Ahlaklı güzel kadın anlamı.
Asel Lina olacak inşallah 🥰🌸
AsyaCngz55 yaaa bendede ikinizin birleşimi işte hahaah😅
Mummmyyy Tabiki kendi tercihiniz kimse karışamaz ama kuranda geçen çok güzel kız isimleri var. Benimde kızım olucak allahın izniyle ikra koyacağız. Bazı önerilerde bulunabilirim size..
Meva, Zümra, Belinay, Asel, Lina, Buglem, Efnan, Hüma, Yüsra ❤️🐣