Nazarboncugu Kubraydm Bende 15 haftalık hamileyim benim midem ekşiyor ağzımda tükürüğüm çoğalıyor geçmedi gitti bulantım
anneoluyoruuumm16 Aysegul_my en son kontrole gittiğimde 6+1 di. O güne kadar bulantım olmamıştı soylemedim o yüzden. Doktorda 3 hafta sonra gel dedi mide bulaninca acile gittim orda serum yaptılar prilam yazdılar geri yolladilar. Ama asla fayda etmiyor prilam gerçekten napicam bilmiyorum
mrsyurdanur Zeyneparsln prilam bende çok ağırlık yaptı kafamı tutamıyorum resmen sizde oldu mu bçyle bişey
Zeyneparsln mrsyurdanur Yok hayır hiç bişey olmadı gece yatmadan önce 2 adet içiyordum çok iyi geldi bana
Yncatc mrsyurdanur aslında hamilelikten dolayı zaten hep öyleydim ama ben gece içiyorum sadece 10.haftadayım hala içiyorum geçti halsizliğim sersemligim alıştı vücudum yada
mervekocogl Busel doğumunuz yaklaştıkça bulantı ve ishal olabilir beden kendini doğuma hazırladığı için, sağlıkla kucağınıza alın meleğinizi 🌸
Buseemm Busel oncelikle saglikla kucağına al insallh 🥰biz daha cok yolun basindayiz 2.5 ayligiz bn 6 haftalikken prilama basladim. İyi ki var yoksa mahfoluyorum cigerim sökülüyor. Ama bugün ilaci ictigim halde sabah uyandığımda yine kustum. Durum şu ki artik kusmalarimda kan geliyo özellikle de sabah kusmalarimda .sizde de boylebi durum varmiydi ?
Busel Buseemm 1 kere kan durumunu yaşadım oda kusarken kendimizi kasıyoruz ya bogazimiz tahriş oluyor o yüzden oluyormus midede vs biseu yok hele safra kusarken vs oluyor öyle canım zorlandigimizdan
Busel Yasohamza valla yoktu inan Bi gecede olmayan kalmadi🤣🤣😅 ayaklarimmi sismedi bulantilarim mi geri gelmedi 9 Ay boyunca hiç ödem tutmadım doğuma 9 gün kala ayaklarım sisti😂
Busel Xumeyra olur canım o haftalarda çok normal bebek yerleşiyor rahim genişliyor herkes yaşıyor o haftalarda canım
Busel asu_nyy bende öyle işte ilk 4 Ay dediğin gini sonra gecti ilaçla devam ettim doğuma az kaldı yine basladi
Buseemm Busel bana da oyle geliyor yani bende oyle dusunuyorum ama devamli da olunca ister istemez korkuyor insan 😥
asu_nyy Busel ayaklarını hiç yere sallama tamam mi uzun otur eskilerin dediği gibi..Elçin Demirel var YouTube da onun bir hareketi var onu yap gebelikte ödem diye ordan baya rahat edersin aklında olsun
irem_nur1921 Busel raze nane yiyebilirsin bi parça veya naneli bir seyler nefesini aldikca bulantiyi önlüyo