asu_nyy Busel ayaklarını hiç yere sallama tamam mi uzun otur eskilerin dediği gibi..Elçin Demirel var YouTube da onun bir hareketi var onu yap gebelikte ödem diye ordan baya rahat edersin aklında olsun
Busel asu_nyy bakayim canım zaten bisey kalmadi doğuma çarşamba ne dicek bakalim doktor. Dediklerini deniyim
Oznursorhan kevserky bi tanıdığım son haftalarda karpuzun bebeğe çok kilo aldırdığını söyledi. Doktor ultrasonda bile anlamış çok mu karpuz yedin diye sormuş . Bilginiz olsun her ihtimale karşı dikkatli olun ☺️
kevserky Oznursorhan ciddi misin Ay ben ocak ayından beri yiyorum. Aşerdigim Bi meyve ve sürekli sürekli canım istiyor 🥰🥰🥰
kevserky Oznursorhan yaaa. Ben bütün almıyorum kestiriyorum öyle alıyorum ya da migroslarda kesiyorlar ya bakipta alıyorum pazarda falanda öyle yaparim
Oznursorhan kevserky eşim pazardan almış. Özellikle kestirmiş tadına bakmış. Pazarda tadına baktığımla alakası yok diyo 🫣
Hayatmavii16 Busel valla sana yorum yaptığım gün bende istifra ettim bacım hemde hiç bişeyim yokken 40+1 im oysa ki Allah yardımcımız olsun 🥲
Hayatmavii16 Busel hadi inşallah bakalım pazartesi 41 haftalık oluyoruz kafayı yicem artık doğsun , sağ Salim gelsinler inşallah 😵💫😁
Busel Hayatmavii16 inşallah valla bakalim yarın ne dicek bizim doktor 🤣 arkadaşım pazartesi gitti demiş ona pazartesi gel doğuma olmaz böyle bebeğin kilosu ilerdeymis😅
Hayatmavii16 Busel bende Salı gidicem bakalım 41 hafta oluyor devlet hastanesi hiç bi şekilde ilgilenmiyo zaten dr yok asistan öğrenciler bakıyolar Allah’a emanet yaşıyoruz işte 🥲