Busel kevserky aynen öyle bende 1 gün icmiyim zehir resmen erkek benim en basinda beri içiyorum hele ilk 4 Ay hiç ise yaramadı icsemde cikardim sonra ise yaradı şimdi 1 gün icmiyim illa kusuyorum ya
kevserky Busel bnde senin gibiyim vallahi iyi anlıyorum seni . Allah yardım etsin kusmaktan nefret ediyorum . İlk aylar berbattı. Şuan iyi geri gelmez inş kaç haftaliksin doğum nasıl olucak
Yncatc Busel dr prilam verdi doktorumuz benim içim çıkardı normalde kullanmaya başladım bulanmıyor bile ilkindede öyle yapsaymışım keşke ne çektim kan kumaya bile başlamıştım
Elifbuyukk Busel Ben tuzlu salatalık tükettim hep ve naneli şeker. Sabah uyandığımda da hemen bir küp buz atıyordum ağzıma rahatlatıyordu.
Kubraydm Busel ayy kötü gerçekten bende tatlı yiyemiyorum hep eşki yiyorum 😞 her evresi ayrı zor Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasib etsin de bu sıkıntılar unutulup gider 🤲🏻
Sevilanne_2001 Ben bi çözüm bulamadım. Ancaq yağsız yiyecek yediyim günler bi tık daha iyi hiss ediryorum
Aysegul57 Busel tek çare uyumak Banada dr prilam verdi uyutuyor oda başka işe yaramıyor Allah yardım etsin hepimize
Xumeyra Busel benim mide bulantim yok hiç şükür 10 haftadayim ama sancim çok oluyo neden biliyomusunuz? Yani normalmı?
Busel Xumeyra olur canım o haftalarda çok normal bebek yerleşiyor rahim genişliyor herkes yaşıyor o haftalarda canım
asu_nyy İlacı var Dr gebeler için yazıyor o ne kadar etki ederse valla o yoksa mümkün değil ben su dahil içemedim
Busel asu_nyy bende öyle işte ilk 4 Ay dediğin gini sonra gecti ilaçla devam ettim doğuma az kaldı yine basladi