Ipektoss26 Haftadayım gyno ferro sanol Demir ilacı 2 tane, d vit damlası 9 damla, Efa mom 1 tane kullanıyorum bana doktor magnezyum vermedi şikayete göre mi veriyor bunu acaba 🤭
Zumzumm Ezz ben de aynı vitamini kullanıyorum da ondan sordum pek duymamıstım kullanan😅 hamilelik sonuna kadar kullancakmısım
Zeyas Hlycsr91 Möllersin kapsül şeklinde balık yağı var direk yutuyorsun koku olmuyor ben arada kullanıyorum rahatsız etmiyor
burcudemirr Hlycsr91 valla banada yazdı doktor ama 2 3 kez kullanabildim midem kabul etmiyor içtikten bir süre sonra kusma heidi geliyor bir zman sonra da kusuyorum zaten hicbirsekidke kabul etmiyor vücudum fazla geliyor bence 🤣 o yüzden içmiyorum ne yalan soylıyım.
burcudemirr Ezz evet benimde aynı ama arada kullanıyorum ben omega ucu hiç kullanamıyorum vücudum kabul etmiyor içmekle birlikte bir süre sonra kusuyorum hamielik boyunca hiç kusmadım omega ucu içmekle kustum şaka gibi diğerlerini de arada kullanıyorum 2 3 günde bir falan yada aklıma geldikçe
Mire burcudemirr içersinde zencefil yağı olan omega 3 kullanın bebek için omega 3 şart… Malesef 2 günde bir balık yiyemiyoruz hayvansal omega 3 dha bitkisel epa bu vitaminleri dışardan istesek de yeterli miktarda alamıyoruz bu yüzden bence kullanın Zencefil yağı içeren omega3 (içeriğinde ne olduğu hep yazıyor oranları vs mutlaka bakın)
Mire Ikiz_annesii bende sizinle aynı ilaçları kullanıyorum ama balık yağı konusunda çok araştırmacı olmanızı öneririm bazı balık yağları gebelikte kullanılmıyor başlıca bilinen solgar vs… regenezis max ve ocean mummy çok başarılı ilaçlar arasında
Ikiz_annesii Mire ya bende alirken dusundum ama eşim aceleci davrandı baya da pahalı bi balık yağı. Alınca başladım kullanmaya ama her içtiğimde acaba zarar verir mi diye düşünüyorum
burcudemirr Mire imom markası benin çoğu kişi onu kullanıyor burda çok gördüm benim doktor da onu yazmıştı annem kayinvalidem falan hiç kullanmamış zamaninda tabi onlar kilo almamak için öyle yapmis ama 🤣 şuan aynu zmanda değiliz tabi ama dotkor bisey demedi d vitamini ve demiri kullan dedi sürekli o kadar omega gerçekten vücudum kabul etmiyor içiyorum birkaç saat sonra yemek falanda yesem geri çıkarıyorum ne zman yesem öyle öyle oluyor o yüzden onu kullanmıyorum suanlik
anneliko__ Mire magnezyum EFERMAG, kalsiyum içinde CALCİMAX D3 kullanıyorum. Kalsiyumu iki günde bir kullandım. Dişlerim çok kanıyordu çok iyi geldi
BirTim Ezz D vitamini, imom, gyno ferro sanol hepsini gebelik başından beri kullanıyorum, doğuma kadar da devam edilecek. Şuan 32+5.
Betulnnmz Ezz d vitaminine ek olarak regenesis Max kullanıyorum doğum olana kadar kullan dedi doktorum ilk gebeliğimde de bunu kullanmıştım
Ezz Zumzumm Evet bende denk gelmedim :) sanrm bende doğuma kadar kullanacam. Doktoruma danışmayı düşünüyorum hamilelik sonrasında da süt için iyi geliyormuş bu vitaminler