ilkimbebee Ezz İlk üç ay folik asit sonra ocean mummy doğuma kadar devam ağrılarım için magnezyum ve feramat kan hapı
Hlycsr91 Son1434 benim çok fazla kas ağrılarım vardı hareket etmekte zorlanıyordum o yüzden verdi. Sizin böyle bir şikayetiniz varmıydı
Opecert Ben ilk 14 hafta folik asit kullandım folidoce sonrasında ocean mummy e geçtim icinde omega da var ayrıca ocean d3 kullanıyorm günde 9 damla ve magnezinc
naz_ozz Ezz bende re genesis max omega magosit (magnezyum)ve ferrum fort hoursman (kan ve demir) kullan dedi bide decavit vermişti onu içtim bir ay ama artık asla içemiyorum kusturuyor beni içtiklerim boşa gidiyor zaten sonuna kadar içte dememişti bu gittiğimde sorayım yine acaba alıncak mı yine inşallah yoktur doğuma kadar kullanacak olan var mı decavit acaba
Badem_gozlum_ Vitamin olarak Regenesis Max var bide devit 3 günde 9 damla ebe den aliyrm bittikce damlayı
Sla8995 Ezz ilk 3 ay folikasit Haftadan itibaren de magnezyum , demir ilacı (Solgar) markasının. Genel olarak vitamin takviyesi de renexis max idi. İçinde bir çok vitamin var
Tugceaybr Ezz 38+2 ilk 4 ay folik asit kullandım sonra Dvitamini,magnezyum, devit-3 damla verdi doktorum hala kullanıyorum
Eceee Ezz 12 haftalığa kadar folik asit kullandım sonra kan ilacına başladım 20 haftalıkken magnezyum, d vitamini damla, decavit, kalsiyum, balık yağı yazdı doktorum şimdi onları kullanıyorum ne kadar kullanacağım bilmiyorum 🤷♀️
honey annekuzusu_ banada doktorum 12.haftadan sonra bunu kullanacaksın dedi, nasıl vitamin acaba ? Ben ilk hamileliğimde duosvit kullanmıştım çok memnundum aslında
Kubrabebisi 26 haftalığım Folidays diye bir vitamin kullanıyorum çok memnunum ama devlet karşılamıyor
ridakegzo Ben 12 haftaya kadar folik asit kullandım.Sonra gyno ferro sanol demir ilacı, d vitaminive pregno marin multivitamin kullanıyorum.Doğuma kadar devam etcem😂
momshe Previt positiveyi baştan beri kullanıyorum. 12.hafta ile sabahları devit 3 damla ve akşamları tok karnına içmek için Efor omega ve fertamir verdi doktorum.
Ebebe Haftadan itibaren moria plus vitamin ve Omega bir de osende d vitamini damla verdi doktorum. Demir hapı vermedi bana siz kaçıncı haftada başladınız demire