_mom123 yeni sordum operatör 15 bin doç 18 bin dediler paket fiyatına

bir ay sonra

crazymommy yani şöyleki bizim doktorumuzun özel kliniği var o hastaneyle de analaşması oldugu ıcın dogumumuz orda olcak , sen hastane doktoruna gıdıceksın sanırım farklı oluo ücretler arayıp ögren istersen sen kaç haftalıksın ?

Ebrucukk Hangi doktor? Ben hande hocayı araştırdım o içime sinmişti ama farklı bi öneriniz varsa onu da araştırabilirim. 13 haftalığım

Bende ortadoğu haztanesine gidiyorum doç. Esra hocaya gidiyorum doğumumu da Allah nasip ederse orda yapmak istiyorum doktorumdan çok memnunum doğum paketine 18 bin verdik biz şuan elhamdülillah bir sıkıntı yok bebeğimde de bende de 33+2 olduk bugün ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim 10 haftalıkken şimdi 33 hafta olduk çok şükür kürtajımı da bu doktor yapmıştı çok memnunum doğum nasıl olur bilemem ama doktorum çok iyi

FatmaNur0614 Şuanki paket ücretleri hakkında bilgin varmı canım ? Arıyorum söylemiyorlar telefonda bende uzağım oraya sırf fiyat sormak için gitmek istemiyorum

crazymommy ben meltem antalyalıya gidiorum dışardan doktor, sen hastane doktorundan mı bahsediosun ?

Ebrucukk doktorunuzdan memnun musunuz? Bende biraz araştırma yaptım da 15.haftalıgım ona devam edicem. Telefonla istediğiniz zaman ulasabiliyo musunuz?

Bennnn gittim 5 sene önce çok memnun kaldım

crazymommy canım bende yeni gittim zaten 1 ay olmadı nerdeyse doç doktor 18 bin diğer dpktorlar 15 bin dediler benim doktorum doç olduğu için 18 bin ödeme yaptık

Msaf5152 meltem hocaya mı ? Yani ben oglumdada ona gitmiştim lokman hekımdeydı ozman 2019 ekimde dogum yaptım memnundum işte evet telefonla ulasıosun sureklı benım hıc ole bı ıhtıyacım olmadı kardesımın esınıde ona goturdum o nısan 18 de dogum yaptı 34 haftalıkta erken oldu yani iyi doktor ne dıyımki işte özel mi özel 🤣