Htckbra0716 Guliguli Yan bilmiyorum başkentte Nilüfer hanım ve Fatih Bey i beğeniyorlar genelde. Tek sıkıntı doğumum gece olursa nöbetçi doktor oluyormuş kendi doktorum olsun istiyorum
Neh26 Sinem_123 sadece sezaryen ücreti nedir acaba? Birde başarı hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz
Htckbra0716 Guliguli onunda ücreti 650 TL sanırım. Ama doğum ücreti hepsinde ay nı değişen bişey olmuyor.
TheMuhtesem Kalendermesrep ben Memorial takipliyim 4 ay önce gebe takibi 14 bin doğum 16 bin , eğer akademisyen doktor ise +2 bin epidural sezeryan ise +1500dü, sizin fiyatlarınızda hata var ya da size özel indirim uygulanmış.
Tugceleventsoy Esra_0023 vitale özel ve sırf kadın doğumun üzerine olan bir hastane ilk oğlumu orda doğurdum nasipse ikinciyide orda doğurucam inşallah ve özellerin arasında en uygunlar arasında
Tugceleventsoy Etkinmhmt 13.500 oldu antalya yıldız medstardan aldık fiyatı ⅔ gün önce sezeryan fiyatı
Tugceleventsoy Etkinmhmt normalde 11buçuuk dediler 2500 de sezeryan ek ücret alıyorlarmış eşim konuştu muhasebeyle