incinur0102 Mervem- Mart sonu sorduğumuzda bizede o aralarda bir şeyler söylemişlerdi.Gecen haftalarda da yeni fiyat bu şekilde dediler.Dr um disaridan ora ile anlaşmalı olduğu için belkide öyledir fiyatı,ama sizde bı sorun
Htckbra0716 Guliguli Başkent üniversitesi bütün doktorların doğum ücretleri aynı. Muayenede fark oluyor. Benim doktorum Nilüfer hanım muayenesi 600 tl
Guliguli Htckbra0716 bende baskente gidiyorum ama doktorumdan hic memnun degilim degistirmeyi dusunuyorum :(
incinur0102 Mervem- rica ederim,bizimde temmuzun ilk haftası gözüküyor bı zam daha gelir diye korkuyorum inşallah gelmez 🤲🏻
S-MerveMree hilaltas nevşehirde 6500tl şuan. Özel kapadokya hastanesine gidiyorum ben bazı durumlarda sendika indirimi vs gibi durumlarda oluyor. Tahlillerde geçerli değil ama sanırım dogum da etkisi oluyor
Meleklylmzz hilaltas İstanbul Avrupa yakası bende mayıs da doğum olacak 2 hafta var normal 8 bin dediler sezeryan 12 bin
Neh26 Sinem_123 sadece sezaryen ücreti nedir acaba? Birde başarı hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz