Ayshe19 Gulsah2929 16. Haftaya giricem hiç göbek möbek yok akşamları biraz fazla yemek yersem çıkıyor genel olarak görünürde bişey yok 50 kiloyum ne zaman belli olcak acaba ilk hamileliğim
Burcu395 Ayshe19 bende 14 haftalığım benimde aynı aksamları cıkıyor ama eskiye nazaran var karnım bunu hissediyorum hamile pantolonu ile rahat ediyorum beli lastikli
Selinakbas fizikcianne şişkinlik değil kız o bebek 😁 Bende kilolu hamile kaldım benim 8nci haftadan itibaren şişkinlik oldu
Elifozdmr 17 haftalığım benimde çıkmadı hala 2. Gebeliğim üstüne ikiz gebelik 😂 ama göbeğim bi türlü büyümüyor😂
00Sule00 7.5 -8 arasında çıkmaya başladı önceden belli değildi😂 ama ben şimdiye kadar sadece 5 kilo aldım ondan da geç çıkmış olabilir
Fifiisma İlk hamileliğimde 7.5 ay sonra çıkmaya başlamıştı , amma dışarıdan 8-ci ayın sonralarında anlamaya başladılar.(12 kilo almıştım ilkte) . Şimdi 2-ci hamilelik, 17 haftalık, yine de çok belli deyil. (3 kilo aldım daha )
ladyax  Kilo verdiğim halde baya göbeğim çıktı 12 haftalığım şu an
Kbra-olcay Tugbazdmr insanlar çok eleştiriyor ya benimde 12. Haftada göbeğim çıkmıştı sanki 50 kilo almışım gibi davranıyordu herkes şimdi 17 haftadayım kilomda iyi göbeğimde güzel büyüyor sende kimseyi umursama 😂
AsyaCngz55 Kbra-olcay ben Şuan 12. Haftayı bitiriyorum karnımda pek yok dün bayram ziyaretinde dediler ki hiç karnın yok zayıf mı olacak yoksa bak herkesin yumuk yumuk çocuğu oldu 😬
umudum23 Gulsah2929 Su an 5 ayligiz gecen haftaya kadar bir sey yoktu 1 haftada kendiliginden koca bir göbeğim oldu anlayamadim😃
Zynp-1 20 den sonra çıkmaya başlıyor ama siz farkedebiliyorsunuz 27 28 lerde dışardan da belli oluyor biraz dar giydiğinizde 30dan sonra bi anda patlıyor göbek asla saklayamıyorsunuz 😅😅
Selinakbas Gulsah2929 benim ilk gebeligim ama kilolu hamile kaldığım için şuan bir şey diyemem ama ilerleyen zamanlarda da bence fazla belli olmaz zaten kendi göbeğim var 😁
Cglumt Selinakbas bende kilolu hamile kaldım şuan 20 haftalık ve göbeğim baya belli kilo göbeği harici yani 😳
Elitopatra25 Selinakbas kız ne şişligi 8.hafta bebek daha bezelye kadar nasıl belli olabilir benim 13 e girdim daha yeni belli oldu o hafatada bebek belli olurmu ya şişlik ya kilodur 🙄😂
asyasemin Haftada birden çıktı dışardan da dikkatli gözler farkedecek düzeyde tabi öyle abartılacak kadar değil
_kirazcicegi_ asyasemin benim de böyle oldu. Şu an 16+6 olduk bu hafta göbeğim çok gergin ve baya belirginleşti 🥹