_kirazcicegi_ asyasemin benim de böyle oldu. Şu an 16+6 olduk bu hafta göbeğim çok gergin ve baya belirginleşti 🥹
Jesca Tugbazdmr ay bu insanlar niye böyle yaa kiloyla göbeğin cikmasinda ne gibi bir bağlantı var saçma sapan.. hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına 😊
Burcu395 Ayshe19 bende 14 haftalığım benimde aynı aksamları cıkıyor ama eskiye nazaran var karnım bunu hissediyorum hamile pantolonu ile rahat ediyorum beli lastikli
zezecet Gulsah2929 benim ilk 5 aylığız 3 aylıkken şişmeye başlamıştık 🥰🥺 sağlıkla gelsinler bebişlerimiz ♥️🙏
1prensesannesi_ Gulsah2929 ben 5 aylık hamileyim ve daha bu ay karnım çıktı önceden düzdü karnım şimdi ise disaridan bakılınca belli oluyor 😊🤗
Elitopatra25 Cerena_87 kız 8haftalik bebiş daha neki belli olsun o sisliktir ben 13e girdim az belli 😄
Janna Gulsah2929 meraba bende de 14ci hafta pekde bilinmiyo ,, kizlar Erik yimek zararlimi şimdi yetişmemiş daha kuçuk amma napiyim.canim.fena cekiyor her gun yiyorum findik kadar?? Zararlimi vicdan ezabi gelir arada
Elitopatra25 Selinakbas kız ne şişligi 8.hafta bebek daha bezelye kadar nasıl belli olabilir benim 13 e girdim daha yeni belli oldu o hafatada bebek belli olurmu ya şişlik ya kilodur 🙄😂
sla_cbn35 Gulsah2929 benim 15 haftalıkta başladı 29 haftalık oldum çıktı birazcık eğilemiyorum çok 😂 yürürken eşim penguen diyoorr 😂😂
Papatyamoms Gulsah2929 benımde cok cabuk cıktı oğlumda 20. Haftada anca a gobusum cıktı dıyordum bunda 10. Haftada başladı çıkmaya 😍
Guelo Gulsah2929 suan 20+2 haftalik ilk hamileyim.. 15 hafta da yavastan cikmaya basladi, 18 de bay belli oluyordu artik tayt falan giyince hamile göbegi belli oluyor🥰