crazymommy Elifklyc Hep anlatırlardı ama abartı gibi gelirdi gerçekten insan herşeyden mi tiksinir sadece meyve ve peynir kaldı tiksinmediğim galiba 1-2 ay sırf onları yicem 🥲🥲🥲
Elifklyc crazymommy bu bi süreç bunu unutmayın canınızı sıkmayın hiç geçecek mutlaka bir gün eski hayatınıza döneceksiniz. Şimdi de içimde kıpır kıpır bazen içerde beni cimciklediğini falan düşünüyorum :))
guzellik123 crazymommy crazymommy bende de aynısı var kusma yok ama iştahsızlık çok. Yemeği görmeden bile yediğimi düşünürken midem bulanıyor. Ama 3 gündür biraz daha arttı . Önce düşünce bulanıyprdu şimdi düşünmeden de bulanıyor . 7+6
guzellik123 crazymommy canım bişey yemek istemediği için bi şey pişirmekte istemiyor . Zaten halsizlik üst seviyede kolumu kıpırdatmak istemiyorum
Shibalba crazymommy ben çok uzun süre yapamadım maalesef, hatta birgün maskeyle denedim, yine midem bulanınca dışarıdan sipariş ettik. Şuanda da et yemeği, köfte fln yapsam pişerken midem bulanıyo, yiyemiyorum çoğu zaman Beslenme kokusu yordu beni maalesef
Liliales crazymommy bu daha başlangıç diyebilirim bende de böyle başladı yemek fotoğraflarına bile bakamaz olmuştum 😂
Serap-asel crazymommy böyle bısey benım 3ay sürdü sonra gectı çok şükür ama acayıp koku alıyorum buzdolabının kapağını açmazdım hiç okadar bana kokardı yemek yapmazdım mutfağa gırmezdım ama şükürler olsun gectı
semosderler crazymommy ne güzel geç başlamış ben henüz bebişi öğrenmeden başlamıştı , en sevdiğim şeyleri görmeyi bırak ismini bile duymak istemiyordum , gerçi 18 olduk halen aynı da , genelde yavaş yavaş azaldığı söyleniyor inşallah senin de azalır
semosderler Elifklyc ayyy bende, ne kadar zor bir süreç aslında dışardan bakan bu deli napıyor der o derece ama düzelicez inşallah ya 😂
AsyaCngz55 crazymommy bir boğa burcu olarak akşam yemeklerinin hastasıydım ancak 7. Haftadan beri bende yemeklerden soğudum kahvaltı öğünü hafif daha çok sever oldum. Çok ağır yemekler yapmıyorum sarımsaklı yoğurtlu makarna patates kızartması hoşuma gidiyor. 12. Haftam bitmek üzere ama böyle devam ediyoruz
AsyaCngz55 crazymommy kusmam yok çok şükür. Kokulara hassasiyetim var maalesef ama bulantım olmuyor kaçıyorum hemen ordan😂
crazymommy Serendipty Demi ya benimda canım 2 haftadır sarma çekiyor annem bayrama yapcak diye bayramı bekledim umarım yarın bulanmaz 😂🙊🙊