crazymommy Kızlar 5+6 hamileyim . Dünden beri tüm yemeklerden tiksinme geldi en sevdiğim mantı hamburger bile görünce bi kötü oluyorum. Hele bulaşık makinesini açınca ordaki tabakların kokusu çok fena yapıyor. Ama kusma falan yok. Yemek görmeyince düşünmeyince sorun yok. Hamilelik bulantısı böyle bişey mi yoksa bu daha başlangıç mı 🥲
Minisanne12 crazymommy bende ton balık ve noodlede aynı şeyleri yaşamıştım görmeyi birak adlarını duymak bile yetiyordu. Şimdi noodle ile barıştık ama ton balık hala aynı 🥲
Minisanne12 crazymommy 7. Haftadan başlamıştı 2. Trismwtwr sonunda bitmisti tiksinme ama diğer kokulara karşı en baştan beri hiç hassasiyetin olmadı
myangelson crazymommy geçmiş olsun 🥲 benim de 6. Haftada başladı 9 da iyice fenalaştı 12 de bıçak gibi kesildi 😂
crazymommy myangelson Oo 12 de miii Yine şanslıymışsın benim arkadaşım 9 ay kustu İnşallah öyle olmam 🙊😂
crazymommy Minisanne12 O da iyiymiş ben dün parfüm sıktım kendimden kaçacak yer aradım 🤦♀️ öyle kötü geldi koku 🥲
crazymommy Shibalba Yaa nasıl yemek yapıyosunuz acaba evde yemek olduğu halde eşime ısıtırken bile midem kalktı 🥲🥲
Nnnnnn_ crazymommy Evet tam da oyle oluyor canim, hatta ben parfum kokusundan bile igrenmistim. Depresyona girdim bir sure herseyden ve herkesden uzak duruyordum odaya kapaniyordum. Ama simdi her seyi yiyebiliyorum 🤣 Merak etme bir sure sonra duzeliyor, bebeginizi kucaginiza saglikla alirsiniz Insallah ☺️🙏🏻
crazymommy Nnnnnn_ Eveet dün parfüm sıktım dayanamadım kokusuna kendimi odada bırakıp kaçmak istedim 🥲🥲🥲
Elifklyc Bana herşey koktu parfüm yemekler sigara ev sokak çeşmeden akan su bile kokuyordu. Duş alırken nefes almıyordum resmen. Kaç kere şampuan sıvı sabun ve yumuşatıcı değiştirdim :) kusmamda çok oluyordu o dönem hayattan soğudum hatırlamak bile istemediğim günler :) doktor prilam verdi çok şükür mide bulantılarım geçmişti ama koku devam etti tam hatırlamıyorum ama 20. Haftalarımda geçmişti bunlar
crazymommy Elifklyc Hep anlatırlardı ama abartı gibi gelirdi gerçekten insan herşeyden mi tiksinir sadece meyve ve peynir kaldı tiksinmediğim galiba 1-2 ay sırf onları yicem 🥲🥲🥲
semosderler Elifklyc ayyy bende, ne kadar zor bir süreç aslında dışardan bakan bu deli napıyor der o derece ama düzelicez inşallah ya 😂
guzellik123 crazymommy canım bişey yemek istemediği için bi şey pişirmekte istemiyor . Zaten halsizlik üst seviyede kolumu kıpırdatmak istemiyorum
Shibalba crazymommy ben çok uzun süre yapamadım maalesef, hatta birgün maskeyle denedim, yine midem bulanınca dışarıdan sipariş ettik. Şuanda da et yemeği, köfte fln yapsam pişerken midem bulanıyo, yiyemiyorum çoğu zaman Beslenme kokusu yordu beni maalesef