crazymommy Serendipty Demi ya benimda canım 2 haftadır sarma çekiyor annem bayrama yapcak diye bayramı bekledim umarım yarın bulanmaz 😂🙊🙊
AsyaCngz55 crazymommy üstüne sarımsaklı yoğurtma bulandırmıyor canım az yağda yapıyorum zaten öyle hoşuma gidiyor ki Şuan en iyi kebap gözümde sarımsaklı yoğurtlu bir kızartma bir makarna değil
Havva-Saribas Ben sadece tavuktan tiksindim onu görmek bile istemiyorum ama yapıyorum ama ben yemiyorum
crazymommy Havva-Saribas Ayyy hele sulu tavuk falan 😣😣 Fırında kuru yine iyi geliyoda sulu direk midemi bulandırıyo düşününce bile
crazymommy AsyaCngz55 Demekki herkesin bünyesi farklı şeyler istiyor benimde sabahtan beri gözüm elmalarda iftar gelsede elma yiyim midem rahatlasın istiyorum 😌 Not elmadan nefret ederDİM 😅
gulsahklkn crazymommy Genel olarak bende öyleydim 6. Haftada kusmalarım başladı baya etkileniyodum tüm yemekler bana kokuyordu yiyemiyodum aklıma geldikçe bile kusuyodum ama geçiyo benim 3 ay kadar sürdü geçti ☺️
crazymommy gulsahklkn Bende geçti diyebilceğim günlere gelirim İnşallah bi an önce tabi sağlıklıca 🥲🥲
gulsahklkn crazymommy Geliceksin hiç merak etme bunlar tatlı telaşlar vücut dengesi alt üst oluyo elbet zorlukları da olacak 😊
Tufan_aras crazymommy ben yatak döşek yatan bir gebe olarak 2. Hamilelik bir de baya hayata döndüm canım gece 2 tane sadece gün içersinde içmiyorum
AsyaCngz55 crazymommy ahahaha hamilelik işte canım hepsi çok tatlı anılar işte. Annem hala anlatır sana hamileyken şunu yerdim bunu yerdim diye
cevriye35_ crazymommy hoşgeldin hayattan soğutuyor insanı yani yeni başlıyor ben 15teyim hala bile ilac kullanmadigimda dayanamiyorum o kokulara
sevcanbyhtn crazymommy canim cok normal daha yeni basliyosun hatta😁 ama bu bir surec bitecek 2. Trimesterde oyle dusun. Bende turk kahvesi, soda, ve tatli hastasiydim 18 haftalik olduk hala tiksiniyorum kokusuna bile tahammulum yok yani
OzGus crazymommy Benim de böyleydi canım çok sevdiğim çayı içemez oldum her şeyden tiksindim ama çok kusmam olmadı geçiyor zamanla ☺️