10 nisanda epidural sezaryen oldum hiiiiiiiç korkma ağrılar elbette oluyor ben ameliyathaneye girdim giren çıkan bayramyeri gibiydi aynı 25 dk falan onları bekledim herkes gibi bende korktum tabii ki 🥹 anestezi uzmanı yapacağı işlemleri tek tek sesli şekilde söyledi ben dinledim iğne vuruyorum batikon sürüyorum gibi.. omuzlarımı iğnem vurulurken doktorumun dediği gibi serbest bıraktım hiç kasmadım hiçte acımadı gerçekten sinek ısırığı gibiydi. Bacaklarım uyuşmazsa falan diye saçma salak düşüncelerdeydim bende öyle bir şey mümkün değil bu arada hop bi sıcaklık uyuştum gitti hiçbir şey hissetmiyorsun senin düşündüklerinin aynısını bende düşünüyordum meraklanma 💖 başında biri mutlaka bekliyor zaten midem bulandı dedim ben ilacı tak elimden yaptı direk geçti sonra bir baktım bebeğimi gösterdiler azıcık ağladım ondan sonra bir rahatlıyorsun ki anlatamam öylece yattım sakinleşip gidiyorsun. Ağrın olacak sancın olacak ama hepsinde sana ağrı kesici falan vuracaklar evet ilk kalkış zor ama şöyle düşün ben o şu bu hep kalkmış yürümüş demek ki yapılıyor bir şekilde çektiğin her şey geçip gidecek su gibi 10. Gün gayet iyi olacaksın toparlamış olacaksın bol bol yürü. Depened külot giydim 2 gün kanama fazla oluyor genelde, rezene çayı götürdüm ondan içtim burcak bisküvi yedim bol bol, çorap mutlaka al yanına , kettle al gelen giden sana falan lazım olacak. Bol bol pijama götür çok terleyeceksin doğumdan sonra havlu da alabilirsin. Bebeğe de kıyafet çok al bakma millete gerçekten de lazım oluyor. İmkanın varsa lansion elektrikli tekli pompa al benim kurtarıcım o oldu sütüm gelmedi bebeğim ememedi onunla sağdım verdim daha 2 gündür anca emiyoruz ayrıca canını da öyle bir şey olursa hiç sıkma. Kolonya maske götür gelen giden taksın. Her şey bir çırpıda olup bitecek anın tadını çıkar ne ara geçti diyeceksin ha bir de bol bol fotoğraf video çektir anıların kalsın. Her şey hallolup su gibi geçip gidecek hiç meraklanma ben yaptım o yaptı sende Allah’ın izniyle yaparsın inşallah 💖🌺