mom1baby hayırlı olsun canım dünyanın ennnn mucizevi olayına hazır ol çılgın bir deneyim 😍😍
3 günlük taze anneyim ben de, spinal sezaryen ile doğdu oğlum.
Öncelikle ameliyat esnasında rahat ol emin ellerdesin doktorlarına güven bu şart👍🏻
Anesteziden korkma inan sinek ısırığı, sadece hiç hareket etme ve doktorun yönlendirdiği şekilde pozisyon al. İlacı enjekte ettiğinde bacaklarında ısınma olucak yavaş yavaş karnına doğru ısınma hissi çıkıcak bi baktın ki uyuşmuşsun saniyelik bir olay sakın tedirgin olma.
Asla acı hissetmeyeceksin, öyle anlatılan gibi yok çekiştirdiler yok sarstılar falan da olmuyor ama dokunma hissi olacak ona yapacak bir şey yok🥲
Sonra dünyanın en güzel şeyi sana bakarken zaten ne korku kalıcak ne acı aklına gelicek ilk görüşte aşkı yaşayacaksın o an😍😍
Ameliyat sonrası için de,
Bol bol kahve iç ve bitter çikolata ye
Ayaklarını sıcak tut
Mutlaka süt sağma makinesi götür benim elim ayağım oldu süt hemen hızlı gelmiyor bebek yoruluyor o yüzden. Emdikçe sağdıkça açılacak.
İlk yürüme… evet zor evet ağrılı.. inan bana çok klişe olacak ama yürüdükçe açılacaksın. Ben 3. Kalkışımı tek başıma yaptım.
- Gün daha da rahatlayacaksın sırtını tamamen doğrultabileceksin, wc rahat gidebileceksin.
Uzun lafın kısası, ameliyattan korkma rahat ol,
Bol kahve, bitter çikolata ve yürüyüş bu kadar🤗
Sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah 🤍🙏