Egelikiz Zbyde34 Allahım banada nasip eder inşaAllah bende çok zayıfım bazen zayıf olduğum için mi olmuyo diye düşünürdüm 😔😔 Senin yazın umut oldu bana canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim 🤲🏻❤️❤️
Egelikiz Bride_6470 Canım inanirmisin bende aynı şeyleri düşünüyordum ama bu yazılar umut olmaya başladı gerçi hersey Rabbimin elinde Rabbim ol derse hersey olur elbet Rabbim o güzel haberi almayı bizlerede nasip etsin 🤲🏻❤️❤️
Suheyla2 Aliss61 ilk hamileliğimde 45 le kalıp 90 şa doğuma gitmiştim yani kısaca ben bidaha ben olmuştum😀
anneoluyoruuumm16 Aliss61 kız siz nasıl hu kilolarda duruyorsunuz ben en son orta ikide 43 kiloydum🥹 98 le hamile kaldım 🤭 doğuma kadar 110 olurum
Egelikiz Gizzgzz Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏻❤️❤️ sen bana dahada bi umut oldun bende 38 kiloyum kilo alamıyom 😔😔 Rabbim bizlerede nasip eder insaAllah 🤲🏻🤲🏻
Aliss61 Gizzgzz kaç yaşındasın ve şuan kaç kilosun canım 🥰 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🙏
Gizzgzz Egelikiz merak etme olur kiloyla alakası yok ben evlendiğim gün hamile kaldım şimdi 50 kiloyum inşallah doğumdan sonra vermem Allah isteyen herkese nasip etsin
Egelikiz Gizzgzz Aminnn canım 🤲🏻🤲🏻 hayırlısı ne güzel ne mutlu sana Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim 🤲🏻❤️❤️
Aliss61 Ozlem77 aynen öyle ben artık kilo al diyenleri takmıyorum zaten bi kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyo 😂
Aliss61 Oznurckr bende valla 40 ın üstüne bir kere çıktım oda panik atağımdan dolayı ilaç kullanıyodum onların etkisiyle oldu 54 e çıktım sonra bırakınca 2 ayda verdim 40 kiloya düştüm yine 😒