Aliss61 Gizzgzz kaç yaşındasın ve şuan kaç kilosun canım 🥰 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🙏
Suheyla2 @“Aliss61”#p27432909valla ne ben ne doktor anlaya bildi sürekli bulantıdan hastanede yatan ve 34 haftalık dopum yapan biriyim bide gerisini sen düşün ama ben serumlara bağlıyorum şimdi yüne hamileyim 57le hamile kaldım 63üm yani
Aliss61 Suheyla2 aa ne güzel verebilmişsin ama veremeyen çok insan var bünye meselesi ama minyon olduğun için verdin 🥰
Fatosbulut Aliss61 43 değil de 46 ile hamile kaldım boyumda 1.68 di şimdi 30 haftalığım 60 kiloyum 😅 daha önce hiç kilo almadığım için göbeğim hiç olmadı aşırı zayıftım göbeğim büyüdükçe canım acıyor baya onun dışında bir sorun yok
Koalamm Aliss61 ilk hamileliğimde 43le hamile kalıp 60 la doğuma girdim ikincide 45le hamile kalıp 70le doğuma girdim 😂😂 çocuğum 15 aylık 55 kiloyum şuan umarım vermem 😀😀
arinn77 Aliss61 43 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim. 🤣🤣🤣🤣 Doğumdan sonra 60 kiloya düştüm ve şuan aynıyım. Kızım 2.5 yaşında. Hala kilom aynı. Şuan ikinci hamileliğim ,5 aylık hamileyim. Hala kilo almadım. Her gebelik farklı gerçekten.. 🥺