Ozlem77 Aliss61 yani zayıf olup çok kilo almak ta iyi değil gebelikte kilo alımı normalde de iyi değil sağlıklı gebelikte annenin kilo akmaması lazım bebeğin alması lazım
Aliss61 Zbyde34 aaa ne güzel bi sıkıntı yaşamadın inşallah 🙏 doktorum bana en az 45 olman gerekiyor sağlıklı bir gebelik olması için dedi
Allahkahretmesin1 Aliss61 tam 43 kiloydum 27. Haftadayım 52-53 oldum bel ağrısı çok yaşıyorum onun haricinde bir sorunum olmadı bemim
Aliss61 Ozlem77 aynen öyle ben artık kilo al diyenleri takmıyorum zaten bi kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyo 😂
Bride_6470 Bende Suan 43 44 kiloyum hamile kalamıyorum acaba zayıf olduğum iççn etkiliyor diye düşünmeye başladım ama okuduğum kadarıyla bu kilolarda hamile kalanlar var kilo almak istiyorum ama olmuyor da
Oznurckr Bride_6470 bende 46 kilo ile hamile kaldım , hayatımda hiç 48 kilonun üzerine cıkmadım. (26 yasındayım) Suan 18 haftalık hamileyim ve 56 kiloyum. Hiç olumsuzluğa kapılma
Egelikiz Bride_6470 Canım inanirmisin bende aynı şeyleri düşünüyordum ama bu yazılar umut olmaya başladı gerçi hersey Rabbimin elinde Rabbim ol derse hersey olur elbet Rabbim o güzel haberi almayı bizlerede nasip etsin 🤲🏻❤️❤️
Bride_6470 Oznurckr saglıkla kucağına al inşallah:) valla çevremdeki herkes çok zayıfsın nasıl hamile kalacaksın hamile kalsan zorlanırsın diyip duruyorlar :/
Aliss61 Oznurckr bende valla 40 ın üstüne bir kere çıktım oda panik atağımdan dolayı ilaç kullanıyodum onların etkisiyle oldu 54 e çıktım sonra bırakınca 2 ayda verdim 40 kiloya düştüm yine 😒
Hnfe_sltan0332 Aliss61 ben 42 ile kaldım ilk 3 ay kötüydü zaten belki kilo bile vermisimdir ama sonradan açıldı iştahım şuan 23+5 iz 48 olmuşum ama karnım çıktı kendimde değişen bir şey yok