Yaren5259 Papatyaaaaaa bende crocs aldim 850 tl verip ama acayip rahatlar hastane icin suslu lohusa terligi almadim hoslanmiyorum onlardan
Papatyaaaaaa Yaren5259 bende hiç sevmiyorum o lohusa terliklerini hatta taç bile almadım incili toka aldım 😂
Yaren5259 Papatyaaaaaa crocslari bari ayaklarim odemlerim inene kadar yaz boyunca herseyin altina giyerim artik spor ayakkabilar bile sIkar oldu ayaklarimi🤷♀️
Minikfasulye38 prematureannesi_ ben 2 hafta önce almıştım kendi mağazasından şu an onlineda uygulaması var onda stok görünüyor 🙂
Youngplanner Papatyaaaaaa de facto beyaz çift bantlı terlikleri var bence gayet uygun ondan alıcam hepsiburadada premium üyelere 100 tl kargoda bedava bi bakın derim çokk da rahatlar pembe ve kırmızı rengini kullanıyorum ben
nazsenturk-60 Papatyaaaaaa evet, veya bende oldu bilemem başkasını ama annem büyük al dediğine göre demek ki oluyordur herkesde hatta eve geldim daha çok sismisti ayaklarim 2 3 gün
Melisssssss Papatyaaaaaa a101 e gelicek tokalı olarak ben öyle aldım daha sonrada dışarıda giyerim diye
elifcicek_07 Melisssssss yaa nasıl haberiniz oluyor böyle şeylerden ben hiç takip etmedim geçen arkadaş attı bebek elbiseleri falan gelmiş pamuk olduktan sonra fark etmez dedim gittim aldım ama hiç böyle önceden haberim olmuyor gerçekten meziyet yaa 🤷🏻♀️